Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav

Rock pod kameňom už vo štvrtok, kovové srdcia mieria do Sniny

Východ Slovenska zažije príval kovových sŕdc ako tomu býva každoročne začiatkom augusta už po šestnásty krát.

Početnú účasť slovenských fanúšikov doplní aj zastúpenie zahraničných rockerov, ktorí sa môžu tešiť na headlinerov ako HELLOWEEN, DRAGONFORCE, PRETTY MAIDS, KABÁT alebo VICE. Rock pod Kameňom, ktorý patrí medzi najlepšie slovenské festivaly navštívite v unikátnom prostredí Sninských rybníkov od 9. do 11. augusta. Kompletné informácie o festivale aj s programom nájdete na webovej stránke www.rockpodkamenom.sk.

O headlinerské otvorenie na obrovskom Spark stagei s úžasnou svetelnou show a videoprojekciou sa postará kapela KABÁT. Pokračovať v ďalšie dni budú vystúpenia VICE, DRAGONFORCE, PRETTY MAIDS a legenda na svetovom tour HELLOWEEN. Festival si užijete s našimi domácimi a českými kapelami INÉ KAFE, HARLEJ, KARPINA, RAVENCLAW, GLADIATOR, TOMÁŠ KLUS, PETER NAGY a INDIGO, METROPOLIS a ŽIVA VODA.

Vstupenky na Rock pod Kameňom 2018 sú v predaji na predajných miestach v rámci mesta Snina (Cafe Capri) alebo v sieti ticketportal. Jednodňové vstupenky exkluzívne v sieti Tickteportal. Aktuálna cena permanentiek je 45€.

Viac informácii nájdete na webe festivalu www.rockpodkamenom.sk alebo na facebookových stránkach https://www.facebook.com/rockpodkamenom. Festival Rock pod Kameňom sa koná od 9. do 11. augusta 2018 v unikátnej oblasti Sninské rybníky a v jedinečnej atmosfére, ktorú môžete zažiť len raz do roka.

Zdroj: Pavol Dráb, PR manažér festivalu
Foto: Rock pod Kameňom

Súvisiace články
23.8.2018 Foto: Rock Pod Kameňom 2018 18.8.2018 Rock Pod Kameňom 2018 zaplnil sninské rybníky do posledného miesta 20.7.2018 Na Rock pod Kameňom 2018 sa tešia návštevníci z celého sveta 15.6.2018 Po Mexiku, Londýne, Tokiu, New Yorku sa Helloween predvedie aj v Snine na Rock pod kameňom 28.4.2018 Helloween – Rock pod Kameňom 2018 má ďalšie svetové meno 14.4.2018 Rock pod Kameňom 2018 doplnia rýchlici DragonForce a pesničkár Tomáš Klus 31.3.2018 Na Rock pod Kameňom 2018 s Kabátom aj v lete
Mohlo by Vás zaujímať
Sándor Petöfi má bustu na Hlavnej ulici v Prešove
Vedenie mesta Prešov v spolupráci s Generálnym konzulátom Maďarska v Košiciach slávnostne odhalilo bustu venovanú významnej osobnosti uhorských dejín, básnikovi Sándorovi Petöfimu.
Prešov ako centrum divadelného umenia už po 58. raz
Obľúbená súťaž umeleckej tvorivosti vysokoškolákov Slovenska, známa ako Akademický Prešov, sa uskutoční od 22. do 25. apríla 2024. Pred prešovským publikom vystúpia nielen profesionálne divadelné súbory zo Slovenska, ale aj z Čiech, Poľska a Maďarska. So širokým spektrom inscenačných poetík sa predstaví v symbolickom počte sedem študentských a sedem profesionálnych divadelných zoskupení.
ZÍSKAJ SUPER HRACIU KARTIČKU A VYHRAJ VYMAKANÉ CENY!
Nepremeškaj skvelú akciu v kinách CINEMAX! Nakúp na bufete občerstvenie za minimálne 5€ a hraj o skvelé ceny.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK