Utorok, 14. máj 2024
Meniny má Bonifác | zajtra Žofia

PREŠOV MÁ OPÄŤ MAJSTERKU EURÓPY V KARATE, ALE UŽ NIE LANGOŠOVÚ !!!

Predkrmom pred Majstrovstvami Európy SHITO RYU 2018 boli Majstrovstvá Slovenska GOJU RYU v KARATE. tie sa konali dňa 09.06.2018 v Košiciach. PRESOV KARATE KIDS priviezli z tohto podujatia krásnych 18 medailí !!! (2-4-12= 18 MEDAILÍ)

V krásnu horúcu sobotu, sme sa zúčastnili súťaže, a to Majstrovstiev SR GOJU RYU v KARATE v Košiciach. Sily našich reprezentantov opäť raz preverili súťažiaci z celého Slovenska. V dobrej konkurencii, síce v saunovej atmosfére, sme v medailovej štatistike obsadili krásne 9. miesto. V bodovej štatistike to bolo ešte lepšie umiestnenie a 6 priečka nás nesmierne teší. Skoro posledná súťaž v tomto roku, posledné kvapky potu. O to viac teší, že v prešovských farbách štartovalo 37 reprezentantov, z čoho až polovicu kádra tvorili nováčikovia z tejto sezóny.

Ani nováčikovia sa nezahanbili a potvrdili trénerom, že práca v klube je nastavená dobrým smerom. Potešili mená ako DANKOVIČ, FERENCOVÁ, STAŠKOVÁ, DADEJ a MRÁZ, ktorý potvrdil, že ak by chodil pravidelne na súťaže, bolo by o ňom počuť nielen v rámci Slovenska. Ako vždy svoju kvalitu potvrdila Lucia LANGOŠOVÁ, ktorá nedala súperkám šancu a zvíťazila už niekoľkýkrát v tejto sezóne. Neskutočné že Lucia na MSR GOJU RU 2018 nielenže obhájila titul z minulého roka, ale ešte aj pridala STRIEBRO v kategórii KATA ŽENY (súborné cvičenie) !!! Lucka je proste prešovská a slovenská jednotka.

VÝSLEDKY PRESOV KARATE KIDS NA M-SR GOJU RYU 2018:
https://www.sutazekarate.sk/sutaze_klubvysl.php?klub=79&sutaz=100

Po GOJU RYU to konečne prišlo. Naša cesta do Talianska na Majstrovstvá Európy s reprezentantmi, ktorí sa kvalifikovali pre MAJSTROVSTVÁ EURÓPY SHITO RYU 2018, ktoré sa konali v meste LANCIANO v TALIANSKU. Neskutočné výkony PREŠOVČANOV priniesli vo farbách slovenskej reprezentácie 8 medailí (1-2-5+ 1 zlatá medaila družstvá) !!! HALECKÁ sa stala MAJSTERKOU EURÓPY SHITO RYU 2018 a LUCIA LANGOŠOVÁ získala dvakrát 3.miesto + družstvá 1. miesto !!!

Lucia Langošová nakoniec v Talianskom Lanciane vybojovala vo farbách Slovenska 3 medaily !!! - 3.miesto do 60 kg a 3.miesto BRH + 1.miesto družstva Kumite ženy vo farbách slovenskej reprezentácie. Lucia Langošová prehrala vo svojej kategórii aj v BRH kategórii na rozhodnutia na vlajky, v oboch prípadoch bol stav 4:4 na konci zápasov. Nič to, sezóna končí a Lucia potvrdila že je legendou prešovského karate.

LUCIA LANGOŠOVÁ A PRESOV KARATE KIDS v zložení (Jaššová, Zakarovský, Laci, Čonka, Laciová, Bryndzová, Katrenič, Lehotský, Kočišová a Halecká) bojovali o medaily pre Slovenskú republiku na MAJSTROVSTVÁCH EURÓPY SHITO RYU 2018 v TALIANSKU srdnato. Viedli si všetci výborne a SOFIA HALECKÁ sa po absolútne bezchybnom výkone MAJSTERKOU EURÓPY SHITO RYU 2018 !!!

Ďalšie umiestnenia PRESOV KARATE KIDS:

SOFIA HALECKÁ - MAJSTERKA EURÓPY SHITO RYU 2018 !!!
GREGOR LEHOTSKÝ - 2.miesto
MELÁNIA LACIOVÁ - 2.miesto
KATARÍNA KOČIŠOVÁ - 3.miesto
MANUEL LACI - 3.miesto
MICHAELA BRYNDZOVÁ - 3.miesto
LUCIA LANGOŠOVÁ - 3.miesto do 60 kg a 3.miesto BRH + 1.miesto družstvá Kumite ženy vo farbách slovenskej reprezentácie

www.karate-presov.sk

Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Obnovené značenie na cyklotrasách v Prešovskom kraji
V novej sezóne čaká cyklistov 400 km obnoveného značenia a počas roka pribudne ďalších 320 km PREŠOV, 25. apríl 2024 – Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia. Počas roka 2024 prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK