Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Náraz do stromu neprežil vodič osobného auta

Dnes (25.5.2018) ráno došlo na ceste medzi Prešovom a mestskou časťou Cemjata k smrteľnej dopravnej nehode.

V čase okolo 03:45 h viedol v smere od Prešova 51 ročný muž z obce Malý Šariš osobné auto Škoda Fabia combi. Približne 50 m za areálom Strednej lesníckej školy pri prejazde miernej ľavotočivej zákruty doposiaľ z nezistených príčin zišiel mimo cestu v smere jazdy a prednou časťou auta narazil do stromu. Následkom nárazu došlo k vážnym zraneniam vodiča, ktorý na mieste svojím zraneniam podľahol.
Vodič bol vo vozidle sám. Pri dopravnej nehode vznikla materiálna škoda na aute vo výške cca 5000, - EUR. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva, kde bude určená príčina úmrtia a taktiež či bol vodič pod vplyvom alkoholu.
Príčiny, ako aj okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania. Okresný dopravný inšpektorát v Prešove začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK