Piatok, 17. máj 2024
Meniny má Gizela | zajtra Viola

Presov Karate Ladies: Lucia Langošová - zlatá a Melánia Laciová - strieborná na GP Slovakia 2018 v Bratislave

PRESOV KARATE KIDS absolvovali počas začiatku marca ďalšie významné KARATE podujatia.

Prvou vážnou skúškou najmenších Presov Karate Kids bolo 2.kolo slovenského pohára v karate detí do 12 rokov. Súťaž sa konala dňa 04.03.2018. Do Partizánskeho cestovali Presov Karate Kids trošku zdecimovaní maródkou v okresanom počte - 13-ich Presov Karate Kids. Keďže Presov Karate Kids nie sú poverčiví, nebáli sa žeby neuspeli vďaka tejto krásnej cifre. Detičky po 1. kole SR pohára v Trenčíne, opätovne zabrali a z Partizánskeho doviezli prešovčania bilanciu 1-3-3, čiže krásnych 7 medailí. Na súťaži potešil hlavne Kryštof Balucha, ktorý vyhral kategóriu KATA. Všetky Presov Karate Kids však išli naplno a ich výkony sú predzvesťou, že sa môže jednať opäť o úspešnú sezónu, a že Prešov ide krok po kroku ďalej a ďalej za svojimi snami. S členskou základňou blížiacej sa k cifre 200 členov, je zrejmé, že karate bude fungovať v Prešove určite dlhú dobu.

Posledný víkend bol v znamení špičkového medzinárodného podujatia - Grand Prix Slovakia 2018. Súťaž sa konala v Bratislave (09. -11.03.2018) a Lucia Langošová v sobotu - dňa 10.03.2018 vybojovala vo finálovom zápase proti ukrajinke zlatú medailu a vezie si z tohto medzinárodného podujatia do Prešova obrovský úspech v kategórii žien do 61 kg! Lucia si napravila chuť po Svetovom pohári (K1 PREMIER LEAGUE) v rakúskom Salzburgu, kde vypadla v 1.kole v predĺžení. Lucia potvrdila, že v tejto váhovej kategórii patrí medzi slovenskú špičku. Druhou v sobotu štartujúcou bola Miška Bryndzová, ktorá bohužiaľ vypadla v 1. kole. Nevadí, život ide ďalej a Miška sa zlepšuje každým tréningom.

V nedeľu prišli na rad ostatné Presov Karate Kids. Po tvrdých bojoch s medzinárodnou konkurenciou neuveriteľný výsledok vybojovala Melánia Laciová. Melánia trénuje karate v rámci projektu Juniorko (www.juniorko.sk), ešte len 2,5 roka. Stále štartuje v kategórii začiatočníkov a má len 7.kyu (žltý opasok). Aj napriek tomu, na GP Slovakia našla premožiteľku až vo finále, kde nestačila na ukrajinskú reprezentantku. Melánia je pohybový talent a naplno potvrdila, že ak človek veľmi chce, často porazí aj skúsenejších súperov.

KRYŠTOF BALUCHA VYHRAL KATEGÓRIU KATA 5 ROČNÝCH CHLAPCOV
LUCIA LANGOŠOVÁ NA GP SLOVAKIA 2018 DOMINOVALA
LUCIA LANGOŠOVÁ PRED ZÁPASMI V BRATISLAVE
LUCIA LANGOŠOVÁ S TRÉNEROM PETROM SABOLOM V BRATISLAVE NA GP SLOVAKIA 2018 PO VÍŤAZSTVE
MELÁNIA LACIOVÁ PREKVAPILA STRIEBROM NA GP SLOVAKIA 2018 V BRATISLAVE
MY SME PRESOV KARATE KIDS
PRESOV KARATE KIDS V PARTIZÁNSKOM NA 2. KOLE SR POHÁRA DETÍ V KARATE
PRESOV KARATE LADIES NECHÝBALI ANI PRI ODOVZDÁVANÍ CIEN ŠPORTOVCA ROKA 2018 UDEĽOVANÝMI PREŠOVSKÝM SAMOSPRÁVNYM KRAJOM
SOFIA HALECKÁ A INGA SALAGANIČOVÁ SÚ TALENTOVANÉ PREŠOVČANKY
VÍŤAZNÉ POHÁRE PO GP SLOVAKIA 2018 NA TRÉNINGU V PREŠOVE
VÝPRAVA PRESOV KARATE KIDS V BRATISLAVE
VÝPRAVA PREŠOVČANOV V BRATISLAVE
Mohlo by Vás zaujímať
3b HbL VÝCHOD: Pred posledným kolom základnej časti a Play OFF, už len zopár otáznikov.
Do Play OFF regionálnej 3b Hokejbalovej ligy VÝCHOD zostáva mužom odohrať posledné, dohrávané ligové kolo a začne sa boj o poháre najcennejšie. A ako si počínali Vaše družstvá, si pozrite v nasledujúcich riadkoch.
Obnovené značenie na cyklotrasách v Prešovskom kraji
V novej sezóne čaká cyklistov 400 km obnoveného značenia a počas roka pribudne ďalších 320 km PREŠOV, 25. apríl 2024 – Na cyklistov v Prešovskom kraji čaká v novej sezóne 400 km obnoveného značenia. Počas roka 2024 prejde obnovou ďalších vyše 300 kilometrov. Obnovu značenia cyklotrás zabezpečila Krajská organizácia cestovného ruchu Severovýchod Slovenska.
Prešovskí volejbalisti definitívne na nepopulárnom 4. mieste
V sobotu pokračovala tretím zápasom séria o bronzové medaily Niké Extraligy mužov medzi volejbalistami VK MIRAD UNIPO Prešov a TJ Spartak Myjava. Napriek veľkej bojovnosti sa domácim hráčom nepodarilo sériu zdramatizovať a po prehre 2:3 (20:25, 25:23, 25:14, 22:25, 12:15) si Kopaničiari z metropoly Šariša odviezli cenné kovy. Vo finále hranom na 4 výhry sa hráčom Bratislavy podarilo vyrovnať sériu o majstrovský titul proti Komárnu na 2:2.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK