Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Dopravné zápchy pri Bachledovej doline

Pred dvoma týždňami bola v Bachledovej doline otvorená nová turistická atrakcia „Chodník v korunách stromov“. V tejto súvislosti Polícia zaznamenala počas víkendov zvýšenú intenzitu dopravy a tvorbu kolón na ceste I/66 v úseku od obce Tatranská Kotlina po koniec obce Ždiar.

Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky prechádzajúcich týmto úsekom cesty o zvýšenú opatrnosť, dôsledné dodržiavanie pravidiel cestnej premávky a dôsledné dodržiavanie pokynov príslušníkov polície.

Odporúčame širokej motoristickej verejnosti, vzhľadom k malým kapacitám parkovísk, aby pri návšteve Bachledovej doliny využívali hlavne prostriedky verejnej hromadnej prepravy, poprípade využívali na parkovanie iné parkoviská, napr. parkovisko na Strednici v Ždiari, odkiaľ premáva kyvadlová doprava priamo do Bachledovej doliny. Na zváženie dávame do pozornosti aj návštevu „Chodníka v korunách stromov“ cez týždeň, kedy je menej ľudí ako cez víkend.

Polícia taktiež odporúča motoristickej verejnosti, ktorá smeruje do Poľskej republiky na tradičné trhy do Nového Targu, aby využili hraničný priechod Niedzica – Lysá nad Dunajcom a tým sa vyhnú tomuto problémovému úseku štátnej cesty I/66 v blízkosti Bachledovej doliny.

Mohlo by Vás zaujímať
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK