Utorok, 16. apríl 2024
Meniny má Dana, Danica | zajtra Rudolf

Veci vložil mame do tašky

Z prečinu krádeže obvinili včera kežmarskí policajti 15 ročného chlapca z obce Rakúsy, okr. Kežmarok.

V pondelok (21.08.2017) večer prišiel obvinený chlapec spoločne so svojou matkou do jedného z obchodných domov v Kežmarku. Počas toho čo matka nakupovala potraviny, syn jej do nákupnej tašky na vložil 4 ks údeného bravčového boku, cappučíno čokoládové, dievčenské nohavice a tepláky, dámsku košeľu a dievčenskú mikinu. Takto prešiel ešte pred matkou cez pokladničný priestor bez zaplatenia, pričom pri odchode z predajne bol za pokladničnou zónou kontrolovaný spoločne s matkou a vyzvaní na vydanie tovaru, čo aj urobili a ukradnutý tovar bol vrátený. Obvinený chlapec tento skutok vykonal i napriek tomu, že vo februári 2017 sa obdobného skutku dopustil v inom kežmarskom obchodnom dome, kedy ukradol rôzne potraviny a mäsové výrobky. Za tento skutok bol postihnutý rozhodnutím okresného úradu o uložení pokuty za priestupok proti majetku. Obvinení chlapec je stíhaný na slobode.

Mohlo by Vás zaujímať
Dopravno-bezpečnostná akcia
Opitý vodič nebol držiteľom vodičského preukazu
29 ročný muž z Veľkého Šariša včera (09.04.2024) v skorých ranných hodinách viedol osobné vozidlo napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu.
CÚ Prešov zaistil 1634 falzifikátov v hodnote 13 000 eur
Prešov - 09.04.2024: Predaj napodobenín a neevidovanie tržby v pokladnici odhalili kontroly Colného úradu (CÚ) Prešov v prvom štvrťroku tohto roka u podnikateľov. Celkovo bolo zaistených 1 634 kusov falzifikátov v hodnote viac ako 13 000 eur. Pri kontrolách e-kasy colný úrad uložil pokuty vo výške takmer 11 000 eur.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK