Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Podozrivý zadržaní krátko po krádeži

Humenskí policajti obvinili včera z prečinu krádeže 39 ročného muža z Humenného. Obvinený muž sa mal počas noci z nedele na utorok vlámať do budovy strednej školy na mierovej ulici v Humennom. V tej istej budove zároveň sídli istá humenská firma.

Na budove rozbil päť okien, vošiel dnu a z priestorov firmy odcudzil štyri zvitky rôznych druhov elektrických káblov, ktoré vyniesol vonku, kde ich v úmysle obnažiť ich kovové časti zapálil a počkal kým káble dohoria. Následne sa vrátil do budovy, z ktorej vyniesol ďalšie káble a hadičky patriace tu sídliacej firme. Presunul sa k vrátnici školy, kde kameňom rozbil jedno z okien, vošiel dnu, kde zvalil mikrovlnú rúru, povyhadzoval veci zo skriniek, hodil na zem elektrický varič v úmysle rozbiť ho a oddeliť jeho hliníkovú časť. Potom vyšiel z vrátnice na chodbu, kde kameňom rozbil sklenenú výplň dverí a v ďalšej miestnosti z chladničky odcudzil a zjedol 4 ks vajec, fašírku a ryžu a zo šatne odcudzil vetrovku, montérky a topánky. Ani tu však neskončil a vyšiel na poschodie, kde na chodbe rozbil sklenenú výplň dverí, zobral dve fľaše alkoholu a jednu vína a z týchto sa napil. Na poschodí rozbil sklenenú výplň ešte na jedných dverí a tiež na viacerých miestach v rôznych miestnostiach nazhromaždil za účelom odcudzenia zváračku plastových trubiek, 4 ks zvitkov medeného káblu, viacero predlžovacích káblov, aku vŕtačku, uhlovú pílu, plastový kufrík s náradím, rôzne elektrické náradie a viacero zvitkov elektrických káblov rôzneho druhu. Spôsobená škoda zatiaľ vyčíslená nebola. Policajti muža zadržali ešte v tú noc, krátko po krádeži a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK