Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Foto: Charitatívny zápas 3b PHbL

KARATE KLUB Junior Prešov - HBC BULLS U17 Prešov 10:9 sn. (2:2, 6:2, 1:5 - 4:2)

(foto: 3b PHbL)
(foto: 3b PHbL)

Brankári: Tóth - Varga
Bez vylúčenia
Strely na bránu: 42:39
Diváci: 87
Rozhodca: Francan
Ozvučenie a komentár: STEMARC a Dj. Marcus

Vo vôbec prvom Charitatívnom zápase, z ktorého výťažok krásnych 750€ poputuje na Detské Onkologické oddelenie do Košíc, sa pre dobrú vec spojili úplne rozdielne športy Karate a Hokejbal.
Kto však čakal jednoznačnú záležitosť zo strany našej "Juniorky", musel byť počas celého stretnutia riadne v šoku. Srdce, bojovnosť a hlavne intenzívne tréningy s hokejkou v posledných dňoch sa karatistom jednoznačne vyplatili. Nebyť až vabanku v posledných piatich minútach stretnutia v hre bez brankára, Juniorka by odchádzala s debaklom minimálne o štyry góly. Stal sa však "malý zázrak" a tak o víťazovi museli rozhodnúť až trestné strieľania, v ktorých pevnejšie nervy ukázali chlapci z KK Junior. like emoticon

Naše Obrovské poďakovanie patrí aj spoločnosti 3b, Bosákovej Autoškole, Lukysportu, Pizzerii Leone, TV7 Prešov, PIS.sk, Prešovskému Večerníku, Agentúre Stemarc a samozrejme pani riaditeľke ZŠ na ulici Čes. Armády Mgr. Ľubici Kohániovej a poslancovi Mestského zastupiteľstva PHDr. Rudolfovi Dupkalovi, ktorý zároveň spoločne vhodili úvodné buly.

(3b PHbL)

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK