Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Foto: 10 rokov Spravbytkomfortu

Spravbytkomfort a.s. si v PKO pripomenul desať rokov činnosti v Prešove

10 rokov pohody
Spravbytkomfort hodnotí účinkovanie v Prešove

SPRAVBYTKOMFORT Prešov, a.s. je moderná a efektívne fungujúca spoločnosť, ktorá poskytuje svojim zákazníkom komplexný servis v oblasti bytového hospodárstva. Tento rok si akciová spoločnosť SPRAVBYTKOMFORT Prešov pripomína desať rokov od svojho vzniku.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2008 a certifikátu environmentu ISO 14001:2005. SPRAVBYTKOMFORT Prešov je súčasťou nadnárodného koncernu ENERGIECOMFORT GmbH Viedeň.
Spravbytkomfort Prešov bol založený v roku 2005. Dnes zásobuje teplom v meste Prešov 23 tisíc bytov a 90 spoločností. V správe má vyše 9 600 bytov a 250 nebytových priestorov. Servis a údržbu zabezpečuje spoločnosť SERVISKOMFORT. O pohodlie zákazníkov sa spoločne stará 150 pracovníkov. Od svojho vzniku v roku 2005 do roku 2014 investovala spoločnosť do modernizácie takmer 20 miliónov eur. „Ciele pre rozvoj v Prešove boli jasné: Prenášať svoje technické know-how, ako je využívanie moderných technológií, energetická efektivita, ochrana životného prostredia, a tiež mimoriadne dobrú klímu, „Spirit“ Energiecomfortu. To cítia partnerské mestá, zákazníci i spolupracovníci. Po desiatich rokoch rozvoja v Prešove môžem povedať, že naše ciele s ktorými sme sem prišli sú splnené, “ skonštatoval Paul Minarik, člen predstavenstva SPRAVBYTKOMFORT, a. s. Prešov a zástupca Energiecomfort Viedeň.

Počas desiatich rokov smerovali do krajského mesta v oblasti tepelného hospodárstva a obnovy bytových domov rozsiahle investície. „V súčasnosti spoločnosť vyrába teplo v dvoch kotolniach na biomasu na Sídlisku III a sídlisku Sekčov a z kogeneračnej jednotky KVET na sídlisku Šváby. Tu ide o kombinovanú výrobu elektrickej energie a tepla v jednom zariadení, “ uviedla Natália Banduričová riaditeľka SPRAVBYTKOMFORT, a. s. Prešov a pokračovala, „Výsledky našej práce za desať rokov sú viditeľné a slúžia obyvateľom Prešova. Neostávame stáť na mieste, pred nami sú nové výzvy a ciele. My chceme všetkým, ktorí nám boli nápomocní, súčinní, spolupracovali s nami v prvej desiatke rokov, poďakovať za ich prínos pre spoločnosť SPRAVBYTKOMFORT a prínos pre našich zákazníkov.“

Pridanou hodnotou je trvalo udržateľná cena tepla pre zákazníkov, znižovanie škodlivých emisií a zvyšovanie komfortu služieb ako aj bývania v krajskom meste. Spoločnosť v Prešove pomohla zabezpečiť obnovu 133 bytových domov. V roku 2015 to bude ďalších 24 obnovených bytových domov. Ako prvá v rámci správy bytových domov zaviedol Sprvavbytkomfort na Slovensku internetový portál www.poschodoch.sk.

SPRAVBYTKOMFORT, a. s. Prešov
Istota a dôvera
Má za sebou partnerov ENERGIECOMFORT Viedeň a Mesto Prešov

Založenie spoločnosti: január 2005
Výroba a distribúcia tepla: 177 000 MWh
Zásobovanie teplom: 23 000 bytov
89 spoločností a firiem (dodávka tepla)

Správa bytov: 9 660 bytov
Správa nebytových priestorov: 242 priestorov
Počet pracovníkov: 152
Investície 2005 – 2014: 19,9 miliónov eur

Naše hlavné podnikateľské aktivity
 Energetický manažment
Výroba a dodávka tepla je základný pilier spoločnosti Spravbytkomfort, a. s. Prešov. Vďaka nášmu rakúskemu partnerovi sme schopní poskytovať vám efektívne energetické riešenia a ponúkať širokú paletu služieb s vysokým štandardom.
 Facility manažment
Správa bytov je transparentná a moderná. Dávame dôraz na flexibilitu a komunikáciu so zástupcami vlastníkov. Samostatné účty, informovanosť cez moderné technológie a moderné zákaznícke centrum je našou prioritou.
Spoločnosti:
 SPRAVBYTKOMFORT, a. s. Prešov
 SERVISKOMFORT, s.r.o.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK