Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Občianski aktivisti zbierajú návrhy na zlepšenie podmienok na Domaši

Verejnú výzvu na prekladanie návrhov, ktoré by mohli zlepšiť život a podmienky rekreácie na Domaši, spustila v týchto dňoch skupina občianskych aktivistov.

Domaša (ilustračné foto)
Domaša (ilustračné foto)

Môžu sa do nej zapojiť bežní ľudia, chatári alebo obyvatelia obcí spravujúcich rekreačné strediská pri spomínanej vodnej nádrži na východe Slovenska.

Uveďte, ktorej obci a ktorému starostovi v okolí Domaše sú vaše želanie či žiadosť určené, či ste chatár, rekreant alebo obyvateľ danej obce, no a samozrejme, čo vás trápi a aký problém žiadate vyriešiť. Vaše požiadavky by mali byť reálne s prihliadnutím na to, čo je možné v priebehu roka, respektíve do letnej turistickej sezóny zrealizovať“, uvádza sa v podmienkach spomínanej výzvy zverejnených na internetovej stránke www.domasacity.sk.

Iniciátorom výzvy je Občianske združenie chatárov a rekreantov Domaše. Zhromaždené požiadavky sa chystá spracovať do uceleného dokumentu, ktorý chce následne adresovať starostom jednotlivých obcí v okolí Domaše - Holčíkoviec, Novej Kelče, Bžian a Kvakoviec.

Verejnosť môže zasielať svoje návrhy autorom výzvy na adresu info@domasacity.sk, alebo cez odkazovač na spomínanej internetovej stránke, a to do 31. januára tohto roka.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK