Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Pozrite si intímny koncert nádejnej skupiny Papyllon

Prešovská skupina Papyllon odštartovala jesennú sériu živých prenosov, ktoré pripravil multimediálny priestor Umpax. Počas dvojhodinového akustického koncertu v DrinkIne zamiešali chalani vkusne medzi vlastné skladby aj prerábky pesničiek svojich obľúbených interpretov.

Okrem overených skladieb Alien, či Waves odznela aj úplne nová pesnička Harmful. Z cover verzíí spomenieme Come as you are od Nirvany, Get Lucky od Daft Punk, či Can´t Get You Out Of My Head od Kylie Minogue.

Vďaka štúdiu Umpax bolo možné realizovať nielen živý prenos prostredníctvom domovskej webstránky, ale aj vydarený záznam, ktorý prinášame našim čitateľom. Papyllon je označovaný za mladú krv slovenskej hudobnej scény. Skupina píše zatiaľ výlučne anglické pesničky. Medzi jej poznávacie znamenia patrí najmä nezameniteľný hlas speváka Bohuša Hajducha. Najbližšie vystúpia chalani na bezplatnom koncerte Music City 27.septembra v Košiciach. Viac na www.papyllon.sk

zdroj: Umpax.sk
foto: Ondrej Rychnavský

Video archív nájdete na tv.pis.sk

Mohlo by Vás zaujímať
Knižnica na (ne)roztrhanie: Audioknihy pre každého
PREŠOV – Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava v Prešove naplánovala pre verejnosť v marci mimoriadne rozmanitý program. Čitatelia aj nečitatelia si budú môcť vybrať z kolekcie besied, workshopov, v ponuke bude i originálna výstava a vyhlásenie regionálnej súťaže. Do knižničných služieb pribudne aj plánovaná novinka – audioknihy.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK