Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Igor Drotár zaspieval Gapovi k narodeninám

O tom že je Igor Drotár vynikajúci rally jazdec snáď nepochybuje žiaden fanúšik tohoto športu. Ale to, že je Igor aj pomerne dobrý spevák to už vie málo kto...

Igor Drotár ako ho väčšina znás nepozná: v roli speváka...
Igor Drotár ako ho väčšina znás nepozná: v roli speváka...

Svojím "chrapľákom" pri príležitosti narodením Mária "Gapu" Garberu v klube DrinkIn pekne prekvapil. Gapa si na oslavu svojich tridsiatych tretích narodenín zahral v tomto klube pri štúdiu Umpax spolu Romanom Mečiarom a zvyškom jeho formácie Blues Connection.

Hosťovanie Igora Drotára, ktorý Gapovi zaspieval niekoľko piesní, bolo pre prítomných pekným prekvapením a toto vystúpenie samozrejme zožalo veľký úspech. Veď posúďte sami...

Video archív nájdete na tv.pis.sk

Média:

Súvisiace články
24.8.2013 Foto: Gapa vs. Mečiar - Blues Connection
Mohlo by Vás zaujímať
V PREŠOVE OTVORILI VÝSTAVU MAPUJÚCU VOJNU NA UKRAJINE. JEJ SÚČASŤOU JE AJ ZBIERKA HUMANITÁRNEJ POMOCI
Prešov 18.marca 2024 – Prešov sa pridal k európskym mestám, ktoré hostia výstavu mapujúcu emotívny príbeh vojnových udalostí na Ukrajine. Jej hlavným exponátom je sanitka zničená ruskými vojskami pri Charkove v septembri 2022. Súčasťou výstavy je taktiež séria fotografií zachytávajúcich dobrovoľnícke aktivity občianskeho združenia Podaj ďalej Prešov, ktoré do dnešného dňa dopravilo na Ukrajinu viac ako 220 ton humanitárnej pomoci.
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK