Piatok, 19. apríl 2024
Meniny má Jela | zajtra Marcel

Chiki Liki Tu-A budú dnes hosťami v relácii Svetlá Hodinka

Prešovská skupina Chiki Liki Tu-A navštívi vo štvrtok 23.mája štúdio Umpax. Hudobníci budú hosťami v internetovej hudobnej relácii Svetlá Hodnika.

Chiki Liki Tu-A dnes o 20:00 v relácii Svetá Hodinka online na umpax.sk
Chiki Liki Tu-A dnes o 20:00 v relácii Svetá Hodinka online na umpax.sk

Počas dvoch hodín odohrajú špeciálny koncert a zodpovedajú všedné a nevšedné otázky moderátorskej dvojice HuČo.

Určite sa necháme prekvapiť, čo si pre nás chlapci pripravili. Nikdy sme tam ešte neboli, ale je sympatické, že takýto projekt existuje“, pozýva k počítačovým obrazovkám Martin Višňovský. Hudobnú reláciu Svetlá hodinka vysiela Umpax na internetových vlnách. „Má to nádych pirátskeho vysielania a je to pre nás prostriedok k tomu, aby sme rozhýbali scénu“, dodáva Martin Husovský, ktorý reláciu moderuje so svojim kolegom Stanom Čorejom.

Prvý diel sa objavil na internete v januári a každý mesiac vzniká pokračovanie tejto hudobnej relácie, o ktorej hudobníci tvrdia, že im takýto formát chýba v slovenských médiách. Nový diel si môžete pozrieť naživo vo štvrtok 23.mája o 20.00 na stránke umpax.sk, kde nájdete aj archív z minulých relácií.

Zdroj: mojamuzika.sk

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK