Nedeľa, 28. apríl 2024
Meniny má Jarmila | zajtra Lea

Komunitná chce pomôcť ďalším Prešovčanom

Okolo 50 tisíc Sk má k dispozícii Komunitná nadácia Prešov (KNP) na krytie žiadostí o grant v rámci malého finančného grantového programu Mám rád Prešov.

Príjem požiadaviek končí 31. augusta t. r. Katarína Minárová, riaditeľka KNP, vytvorenej dvoma subjektmi - mestom Prešov a Nadáciou otvorenej spoločnosti v roku 1996, konštatovala, že na ďalšie kolo uvedeného programu získala nadácia prostriedky v apríli t. r. od REPP SWC Prešov a z grantového programu Tvoja Zem. Program Mám rád Prešov nadácia otvorila v roku 1998 a je podľa K. Minárovej jedným z najúspešnejších. Doteraz v ňom podporili bezmála 870 tisíc korunami 146 projektov. Každý žiadateľ môže dostať maximálne 5 tisíc Sk, prostriedky sú na podporu aktivít Prešovčanov pri skultúrnení, vyčistení a skrášlení svojho životného prostredia, okolia obytných a verejných budov. Okrem tohto programu ponúka KNP tohto roku spoluprácu ešte v ďalších štyroch podobných grantových programoch - Komunitný program, Program pre deti a mládež, Škola a mesto a Program občianskych záujmov.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK