Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav

Z nemocnice prepustili ďalšieho robotníka, jeden ostáva...

Z popradskej nemocnice dnes prepustili ďalšieho robotníka, ktorý sa zranil pri páde mosta neďaleko obce Iliašovce, okres Spišská Nová Ves.

(ilustračné foto)
(ilustračné foto)

Riaditeľ nemocnice Jozef Tekáč pre TASR uviedol, že ešte jeden robotník tu ostáva naďalej hospitalizovaný.

"Pokračuje v hospitalizácii na traumatologickom oddelení, je po operáciách a jeho zdravotný stav si vyžaduje ešte rehabilitačnú liečbu", vysvetlil Tekáč. Tento robotník podľa neho ostane v Nemocnici Poprad a. s. ešte minimálne do štvrtka 15. novembra.

Najvážnejšie zranenia utrpel po páde mosta robotník, ktorého umiestnili do Fakultnej nemocnice s poliklinikou (FNsP) J. A. Reimana v Prešove. Ten je momentálne v stabilizovanom stave a je umiestnený na oddelení úrazovej chirurgie. "Pacient dnes podstúpil operačný zákrok zlomeniny, ďalšie zranenia si u neho vyžiadajú umiestnenie na pokojnom lôžku v trvaní od troch do štyroch týždňov", informovala hovorkyňa nemocnice Renáta Cenková.

Do domácej starostlivosti už prepustili aj posledného robotníka z nemocnice v Spišskej Novej Vsi. Podľa hovorkyne Sveta zdravia Veroniky Deckerovej sa tak stalo v pondelok 12. novembra.

K pádu diaľničného mosta vo výstavbe došlo 2. novembra krátko pred 15.00 h. Na mieste zahynuli dvaja robotníci, jeden zomrel pri prevoze do nemocnice a štvrtá obeť tragédie podľahla zraneniam v košickej nemocnici. Štrnásť zranených robotníkov hospitalizovali v nemocniciach v Levoči, Poprade, Prešove a Spišskej Novej Vsi.

Súvisiace články
15.11.2012 Poškodenú časť mosta sa podarilo na druhý pokus zbúrať odstrelom 8.11.2012 Kritická podperná konštrukcia sa zrúti riadeným odstrelom
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK