Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Šport

  • Druhé obhliadnutie sa za jeseňou v malom futbale patrí GRANITO lige. Rozdelenie uličnej ligy spred troch rokov na dve prinieslo svoje ovocie, súťaž sa zdramatizovala a o postupové priečky sa zvádza tuhý boj. Novinkou tohto ročníka je premenovanie druhej ligy na GRANITO ligu a doposiaľ najvyšší počet účastníkov v jej doterajšej histórii.
    11.12.2000
    0
  • V našom prvom zastavení sa za nedávno skončenou jesennou časťou sezóny 2000/2001 v malom futbale sa zameriame na prekvapujúce momenty a oživenie, ktoré priniesol predovšetkým nečakaný polčasový kráľ Dubník team. Pred dvomi rokmi neznámy pojem na prešovskom futbalovom nebi, vystrelil smerom k najvyšším priečkam ako raketa.
    6.12.2000
    0
  • Záverečným kolom GRANITO Cupu vyvrcholila prvá polovica sezóny 2000/2001v malom futbale. Niektoré postupové miesta zaručujúce jarné štvrťfinálové súboje už poznajú svojich držiteľov, o zostávajúce sa mužstvá pobijú v prvom jarnom kole, ktoré je zároveň záverečným v skupinách. A skupina priniesla hneď dva prekvapujúce výsledky.
    29.11.2000
    0
  • Na dve časti rozdelená skupina futbalistov a funkcionárov FC Tatran Prešov odchádza dnes do rakúskeho Grazu. Kým prezident Vladislav Sabol a športovo - technický riaditeľ klubu Peter Majer tam smerujú cez Bratislavu osobným motorovým vozidlom, hráči Peter Hlinka a Vladimír Bednár sa tam dopravia letecky z Košíc.
    27.11.2000
    0
  • Druhý prvoligový gól zaknihoval v sobotňajšom šlágri posledného jesenného kola futbalovej Mars superligy útočník Tatrana Prešov Stanislav Šesták.
    27.11.2000
    0
  • "Nemám pocit, že dnes vyhralo lepšie mužstvo," uzavrel svoje stručné pozápasové hodnotenie tréner košických tigrov Erik Bogdanovský. Domáci kormidelník Mikuláš Komanický s ním v podstate súhlasil a preň typickým spôsobom ešte zakontroval: "Spokojní podľa mňa môžeme byť ale obaja. Hostia s predvedenou hrou a my s bodmi..."
    27.11.2000
    0
  • Predposledným jesenným kolom pokračoval GRANITO Cup v malom futbale. V skupine A Markob zdolal Sídlisko II 5:2, ale aj v tomto prípade nepodal favorit očakávaný výkon. Mimoriadne dramatický náboj mal súboj medzi FK Atak Mideom a Palmeirasom.
    22.11.2000
    0
  • Po piatkových úvodných zápasoch 7. kola extraligy volejbalistov sa v sobotu hrali ďalšie štyri stretnutia. Zaobišli sa bez väčších prekvapení, Prešovčania nedokázali ani tentokrát poraziť Petrochemu Dubová, ktorá tak ostáva jediným extraligovým celkom, ktorú PU ešte neporazila.
    20.11.2000
    0
  • "Pred zápasom na Liptove by sme remízu brali všetci všetkými desiatimi," vyriekol prvé slová, keď už všetky pozápasové emócie trochu opadli, kapitán marssuperligového Tatrana a strelec jediného gólu zeleno - bielych Marek Petruš. "Avšak po záverečnom hvizde máme na duši smútok, hoci i bod získaný v Ružomberku má svoju nespornú cenu.
    20.11.2000
    0
  • Prvú tretinu prvoligového hokejového stretnutia Farmakol Prešov - Dukla Senica rozbehli domáci celkom svižne a hlavne efektívne. Po dvadsiatich minútach na ukazovateli svietilo skóre 4:0, čo v podstate odzrkadľovalo dianie na ľade i rozdiel v streleckej aktivite.
    16.11.2000
    0
  • GRANITO Cup v malom futbale sa rozbehol na plné obrátky a v skupinách sa dohralo už druhé kolo. V skupine A sa pozornosť upriamila na súboj FK Atak Mideo a Markobu.
    14.11.2000
    0
  • Igor Liba slovo spred rokov, kedy vo vtedajších Prešovských novinách tvrdil, "ak sa raz rozhodnem s hokejom skončiť, záver kariéry chcem prežiť v rodnom meste," ako sa na správneho chlapa patrí, dodržal.
    10.11.2000
    0
  • Prvým kolom sa začal ligový pohár v malom futbale GRANITO Cup. O najväčšie prekvapenie sa postaral v C skupine hrajúci druholigový Pulp, ktorý porazil vedúce mužstvo najvyššej súťaže Dubník v pomere 3:1.
    6.11.2000
    0
  • Posledný zápas jesennej časti prvej hádzanárskej ligy žien čaká družstvo HK Prešov vedené trénerom Miroslavom Miňom dnes o 18. hodine v prešovskej hale na Nábrežnej ulici.
    4.11.2000
    0
  • Už dnes prichádzajú do Prešova stolní tenisti z popredných slovenských i zahraničných klubov. Ako nás informoval riaditeľ podujatia Vladimír Martaus, zajtra v sobotu 4. novembra prešovská Mestská hala dozaista ponúkne stolný tenis tradične hodnotnej športovej úrovne.
    3.11.2000
    0
  • Prezident FC Tatran Prešov Vladislav Sabol minulý týždeň v rozhovore pre náš denník potvrdil záujem Interu Bratislava o ďalšieho futbalistu z prešovskej futbalovej liahne.
    3.11.2000
    0
  • Pre nezasvätených možno prekvapujúcim, ale úplne zaslúženým jesenným majstrom uličnej ligy - Pohára primátora, sa stal nováčik súťaže Dubník team.
    31.10.2000
    0
  • Najbližším súperom prešovského Tatrana v Mars superlige bude zajtra slovenský majster, ktorý v štvrtkovom 2. kole Pohára UEFA v Moskve podľahol tamojšiemu Lokomotivu najtesnejším rozdielom.
    27.10.2000
    0
  • Druhá liga v malom futbale priniesla tohtosezónny strelecký rekord. Postaral sa oň ExCentrum, ktorý zdecimoval Šváby v pomere 26:0!
    25.10.2000
    0
  • Víkendové dni patrili aj hokejbalistom.
    24.10.2000
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK