Štvrtok, 18. apríl 2024
Meniny má Valér | zajtra Jela

Šport

  • Do určitej miery pohromou skončilo ďalšie kolo Pohára primátora v malom futbale pre prvé tri celky priebežného poradia. Nedokázali získať ani bod a zdramatizovali tak boj predovšetkým o druhú a tretiu priečku v tabuľke. Pradoxom kola možno nazvať fakt, že až doteraz suverénny Tatra Temex nestačil na svojho súpera a napriek tomu si udržal štvorbodový náskok pred dvojicou prenasledovateľov.
    28.5.2002
    0
  • Dvadsiate tretie kolo druhej ligy v malom futbale sa nieslo v znamení streleckej potencie viacerých družstiev. Jednoznačne najviac však mali nabité strelci ExCentrumu. V oslabení hrajúci kolektív FC Black Heards rozprášili neuveriteľným pomerom 34:1! O nezvyklo vysokú gólovú nádielku sa postarali aj borci z Noemu. Celok M-N Z.I.P. pre nich nepredstavoval prakticky žiadnu prekážku a pred jeho bránou to gólovo hrmelo každú chvíľu.
    21.5.2002
    0
  • Pohár primátora v malom futbale má za sebou viac ako dve tretiny svojho programu. „Trištvrťovým“ majstrom je aj po trinástom kole obhajca vlaňajšieho prvenstva a víťaz ligového pohára GRANITO Cupu, MFC Tatra Temex. Na tomto konštatovaní nezmenil nič ani fakt, že jeho súperom v tomto kole bol Atak Dubník, ktorý ho ako jediný z celkov dokázal do týchto chvíľ poraziť. Šláger mal však úplne opačný priebeh ako na jeseň, pretože Temex sa skoncentroval a podal veľmi dobrý výkon.
    21.5.2002
    0
  • V plnom tempe pokračovala druhá liga v malom futbale ďalšími dvomi kolami. V nich jednoznačne potvrdil vedúce postavenie v súťaži celok FC Ambry. V prvom stretnutí na nich čakali borci z M-N Z.I.P., ktorí však neboli pre favorita vážnejšou previerkou. Ambra zvíťazila jasne 8:3 a tešila sa už na FC Šidlovec. V tomto stretnutí sa na prekvapenie hral vyrovnaný futbal, Šidlovec sa dobre pripravil, ale predsa len na Ambru nestačil.
    14.5.2002
    0
  • Pohár primátora v malom futbale sa niesol predovšetkým v znamení boja o druhú, respektíve tretiu priečku. Suverén súťaže MFK Tatra Temex nastúpil s trochou obáv proti Chaos Gemor teamu, ktorý sa chcel rehabilitovať za prehru s Elmontom Floxom. Majster však v tejto sezóne nezvykne zakopávať a nebolo tomu ani tentoraz inak. Temex potvrdil formu a porazil svojho súpera jednoznačne 7:3. Elmont Flox, nováčik súťaže, sa nechce vzdať túžby po druhom mieste a aspoň kútikom oka poškuľuje aj na prvú priečku.
    14.5.2002
    0
  • Nahustený program druhej ligy malého futbalu pokračoval dvojkolom, ktoré premiešalo poradie predovšetkým v boji o druhú, respektíve tretiu postupovú priečku. Ambiciózny Excentrum mal mimoriadne ťažkú úlohu, pretože v oboch stretnutiach mal za súperov družstvá ašpirujúce na najcennejšie umiestnenie. Najprv si zmeral sily s FC Ambrou, ktorá potvrdila kvality lídra a zvíťazila presvedčivo 8:3.
    6.5.2002
    0
  • S veľkým napätím sa očakával prakticky priamy súboj o čelo tabuľky medzi suverénom tohtoročného Pohára primátora v malom futbale MFK Tatra Temexom a Hestou. Na jeseň Temex deklasoval svojho súpera jednoznačne 14:5, preto ak chcela Hesta reálne pomýšľať na najcennejší kov, musela za každú cenu zvíťaziť. Na stretnutie sa však nepripravila najlepšie, zlyhávala predovšetkým v defenzíve a na brankárskom poste a už v prvej desaťminútovke prehrávala 0:3, čo bol alarmujúci stav.
    6.5.2002
    0
  • Skutočne šokujúci výsledok sa zrodil v druhej lige malého futbalu. Doposiaľ druhý Pulp a najväčší prenasledovateľ FC Ambry v boji o postup do Pohára primátora, neuveriteľne nenastúpil na svoj duel s posledným FC Black Heards a zrodila sa kontumácia 5:0. Tento obrovský kiks znamená, že Pulp je už na štvrtej nepostupovej priečke a FC Black Heards si bez boja pripísali prvé víťazstvo v súťaži vôbec.
    29.4.2002
    0
  • Hoci sa jarné odvety Pohára primátora v malom futbale sotva začali, do trháku sa dostali hneď dva vedúce celky súťaže. Predovšetkým MFC Tatra Temex má všetky tromfy v rukách. Aj keď do konca chýba odohrať ešte osem kôl, prvé jarné víťazstvo Temexu, pri lepších vzájomných stretnutiach prakticky so všetkými vážnejšími adeptmi na titul, ho predurčujú pomýšľať iba na najvyššie méty. MFK Tatra Temex mal za prvého jarného súpera celok Patexu.
    29.4.2002
    0
  • Bezprostredne po skončení finálových bojov GRANITO Cupu, pokračovala druhá liga v malom futbale, a to hneď dvomi jarnými kolami. Z vedúcej trojice sa najviac darilo FC Ambre, ktorá zvýšila svoj náskok na čele tabuľky a dala jednoznačne najavo, že to s postupom do Pohára primátora myslí naozaj vážne. Na úvod si zmerala sily v šlágri kola s druhým celkom v poradí, Alfou Tyre (bývalý SOFOS).
    23.4.2002
    0
  • Ligový pohár GRANITO Cup dospel ku svojmu tretiemu vyvrcholeniu. Ani tentoraz sa nepodarilo lanskému víťazovi obhájiť prvenstvo, za to však suverén tohtoročnej sezóny MFK Tatra Temex, dokázal vybojovať túto trofej už po druhý krát. V jeho prípade platí stopercentne, čo finále, to prvenstvo.
    16.4.2002
    0
  • Semifinálové stretnutia GRANITO Cupu dali dohromady dvojice, ktoré budú bojovať o najcennejšie kovy v tohtoročnom už treťom ročníku tejto súťaže. Celok Hesty, ktorá je obhajcom trofeje, sa musí "uspokojiť" s malým finále o tretie miesto, kde si zmeria sily s Prostejovskou. Finále bude reprízou premiérového ročníka, pretože sa v ňom opätovne stretnú MFK Tatra Temex a Atak Dubník.
    8.4.2002
    0
  • GRANITO Cup nezadržateľne speje ku svojmu v poradí už tretiemu vyvrcholeniu. Osmička štvrťfinalistov sa stretla v priamom súboji o semifinále, ktoré sa bude hrať už na dve stretnutia. Nechýbali medzi nimi ani dvaja druholigisti a aj jeden z nováčikov Pohára primátora, ale pre tento ročník sa ich púť už skončila.
    2.4.2002
    0
  • GRANITO Cup sa po stretnutiach v skupinách dostal do svojej nadstavbovej časti. Iba dva celky zo všetkých zúčastnených aktérov dokázali prejsť sitom základnej skupiny bez zaváhania. Podľa očakávania je to líder tohtoročnej uličnej ligy MFK Tatra Temex, suverénny víťaz skupiny A, ku ktorému sa priradil ešte Chaos Gemor Team, prvý celok skupiny C. Ostatné družstvá museli o svoje miesto na futbalovom slnku bojovať ešte tuhšie a až do posledných minút nebolo o ničom rozhodnuté.
    27.3.2002
    0
  • V úvodnom kole jarnej časti GRANITO Cupu sa zrodil rekord, ktorý sa zapíše do análov malého futbalu a zrejme nielen v Prešove. Vysoko favorizovaný celok MFK Tatra Temexu nielenže potvrdil svoju hegemóniu, ale pripravil doslova debakel, na ktorý sa nezabúda do konca života, celku M-N Z.I.P. Prakticky každú poldruha minútu z celkového hodinového hracieho času „temexáci“ vsietili a porazili svojho súpera 41:0!
    18.3.2002
    0
  • Drienica - Slovenský pohár v snoubordingu mal v sobotu (23. 2. 2002) na programe preteky v disciplíne Straight Jump (priamy skok) v rekreačnej oblasti Drienica (okres Sabinov). K dispozícii bola umelo zasnežená trať a mostík vysoký tri metre, dlhý 15 metrov a päť metrov široký.
    13.3.2002
    Autor: Michal Frank
    0
  • Doslova na minúty počítajú hráči a priaznivci malého futbalu čas, ktorý ostáva do štartu jarnej časti GRANITO Cupu, teda Ligového pohára. Po pravdepodobne historicky najdlhšej zimnej prestávke, ktorá sa neplánovane natiahla aj kvôli účasti niekoľkých celkov na JOMA Cupe, sú na rade dve predposledné kolá v základných skupinách a resty z jesene.
    12.3.2002
    0
  • 13. ročník halového turnaja ObFZ mal oproti ostatným ročníkom bohatší scenár. Po prvýkrát mohli družstvá, ktoré obsadili v základných skupinách druhé miesta, zložiť reparát a zmerať si sily v B finále. Podujatie otvorili starší dorastenci Nižnej Šebastovej so svojimi rovesníkmi z Tatranu Prešov.
    5.3.2002
    0
  • Vo finálovej skupine A Pohára ObFZ si zaslúžené prvenstvo vybojovali hráči Solivaru, ktorí nenašli na celom podujatí žiadneho premožiteľa. Ich najväčším konkurentom boli špecialisti na malý futbal FK Atak Prešov, patrí im celkové druhé miesto, bronz vybojoval celok Záborského.
    26.2.2002
    0
  • Už trinásť rokov bojujú futbalisti prešovského a sabinovského okresu o víťazstvo v halovom turnaji Oblastného futbalového zväzu.Tradičná „skupina uličnej ligy“ má staronového postupujúceho, ktorým je nečakane FK Atak Prešov.
    18.2.2002
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK