Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Šport

  • Rozhodne najvýznamnejšou udalosťou uplynulého kola Pohára primátora v malom futbale bol fakt, že dva najúspešnejšie celky ligy ťahali tentoraz za kratší koniec. Ataku Brahama sa to stalo dokonca vôbec po prvý raz v tejto sezóne, keď jeho 25 zápasovú sériu bez straty bodu (v ligových i pohárových stretnutiach) prerušil Elmont Flox. V stretnutí ktoré malo netypický priebeh Atak viedol už 3:0 i 4:2, a to napriek tomu, že Elmont hral veľmi dobre a mal aj kopec šancí.
    19.5.2003
    0
  • Dvadsať kôl z dvadsiatich šiestich majú za sebou hráči druhej ligy v malom futbale. Kým na samotnej špici tabuľky je situácia pomerne stabilná, o druhé postupové miesto sa bojuje urputne. Zatiaľ patrí celku Alfy Tyre, ale za ním je nabité ako počas špičky v mestskej doprave. Veď ôsmy AGS Čierny Orol na vysnívané druhé miesto zabezpečujúce štart v najvyššej súťaži stráca šesť a druhý Lespark iba jediný bodík. V predohrávanom stretnutí sa stretli celky FC Auszugenu a Noemu kopexu.
    19.5.2003
    0
  • Pohár primátora v malom futbale mal na programe štrnáste kolo, po ktorom bez straty bodu kraľuje prvoligovému pelotónu Atak Brahama. Nič na tom nezmenil ani ich súboj s behavým, ale nie príliš výrazným BF Designom. Atak Brahama od začiatku stretnutia diktoval rytmus hry a svojho súpera pustil do šancí len ojedinele. Napriek tomu to nebol zo strany favorita excelentný výkon, predovšetkým v defenzívnej časti nehrali jeho hráči dôsledne. Súper to však nedokázal potrestať a zrodil sa jednoznačný výsledok 13:2.
    6.5.2003
    0
  • Škandalózny priebeh malo stretnutie uličnej ligy v malom futbale M-N Z.I.P. - Lespark. Päť minút pred koncom za stavu 9:6 pre M-N Z.I.P. došlo ku inzultácii hráča Lesparku a následnej bitke, ktorá znamená kontumáciu M- N Z.I.P. O ďalšom osude tohto celku rozhodne schôdza, ktorá sa uskutoční v utorok 13.5.2002 o 18.00 hod. Lesparku sa oveľa lepšie darilo v súboji so Šidlovcom, v ktorom zvíťazil 4:3. M-N Z.I.P. sa predovšetkým na futbal sústredil pri meraní síl s FC Black Heards a zapísal si dva body za víťazstvo 8:4.Black Heards si chceli vynahradiť bodovú stratu s FC Auszugen, lenže súper sa pripravil lepšie a presvedčivo zvíťazil 8:2.
    6.5.2003
    0
  • V poradí už dvanáste ligové kolo v Pohári primátora nepriniesla až na jednu výnimku nič nové, okrem veľkonočnej gólovej nádielky. Tá predstavuje pekný priemer 14,3 gólu na zápas, čo je na úvodné kolo slušný výsledok. Tabuľka je rozdelená na štyri vedúce celky, ktoré bojujú o najvyššie priečky, zlatý stred a „zbytok“, ktorý čakajú predovšetkým záchranárske práce. Evidentné je to predovšetkým u nováčikov, ktorí „nechytili“ ani bod. FC Ambra si zmerala sily s lídrom súťaže Atakom Brahama a ani sa len nesnažila prekvapiť ho zvýšenou aktivitou a pomerne odovzdane čakala na svoj osud.
    24.4.2003
    0
  • Úvodné kolo jarných odviet majú za sebou aj hráči druhej ligy v malom futbale. Dva vedúce celky sa trocha vzdialili ostatným prenasledovateľom, ale medzi nimi je to poriadne nabité. Tretie až šieste miesto delí iba jediný bod, a tak očakávame ešte napínavé súboje o postupové priečky. Najrazantnejšie vykročilo do súťaže FK ČIKO, ktoré dosiahlo výsledok kola a dalo jasne najavo, že jeho ambície sú najvyššie. Ich súper, celok Levočskej, nekládol takmer žiadny odpor a zrodil sa tak jednoznačný výsledok 17:2 v prospech favorita.
    24.4.2003
    0
  • Záverečnými súbojmi vyvrcholila druhá dlhodobá súťaž v malom futbale, ligový pohár Lagon servis Cup. Predovšetkým oba finálové súboje potvrdili, že si v nich zmerali sily momentálne najkvalitnejšie celky v Prešove. Trocha za očakávaním zaostali súboje o bronzovú priečku, avšak ani im nechýbal náboj a dramatický priebeh. O celkovú tretiu priečku bojovali proti sebe Gemor team a Elmont Flox.
    15.4.2003
    0
  • Dňa 30.3.2003 sa v priestoroch "driving range", teda cvičnej golfovej lúky - odpaliska, uskutočnilo otvorenie golfovej sezóny 2003 v Prešove. Za účasti takmer 50-tich ľudí, zväčša všetko náruživých priaznivcov tohto športu z Prešova a Košíc, a ich rodinných príslušníkov sa i pre tento rok otvorilo cvičné odpalisko...
    1.4.2003
    0
  • Mimoriadne dramatické a napínavé bolo štvrťfinálové zápolenie futbalistov v Lagon servis Cupe. Keďže tentoraz sa už hralo K.O. systémom, pre štyri neúspešné celky nastala vynútená trojtýždňová prestávka. Zrejme najviac smútia hráči Hesty, ktorých vypadnutie znamená, že po prvý raz v pohári nebudú v hre o medaily. Predovšetkým sobotňajšie zápolenia boli nesmierne vyrovnané a mali takmer navlas podobný scenár. Víťazné celky výrazne viedli, ale nakoniec mali navrch iba o jediný gól.
    1.4.2003
    0
  • Tri z postupových celkov a favoritov Lagon servis Cupu, MFC Tatra Temex, Elmont Flox a Atak Brahama, neokúsili trpkosť prehry a nestratili ani bod. S jednou remízou ich do štvrťfinále budú sprevádzať hráči Gemor teamu a osmičku skompletizujú celky Markobu, Patexu, Hesty a PreDopsu. To sú stručné rezultáty posledného kola Lagon servis Cupu v štyroch základných skupinách, po ktorých už prídu na rad vylučovacie boje.
    24.3.2003
    0
  • Hru na nervy rozohrali zlé poveternostné podmienky s hráčmi malého futbalu v Prešove. Už už sa zdalo, že zamrznuté ihriská rozhádžu aj tak nabitý kalendár stretnutí a skomplikujú futbalistom život. „Záchrana“ prišla na poslednú chvíľu a z vlastných radov. Hráči MFC Tatra Temexu ukázali, že nie sú iba dobrí futbalisti, ale, že majú aj správne futbalové nadšenie. S vervou sa pustili do úpravy ihriska na Mudroňovej ulici a pomohli tak k tomu, aby sa vytvorila vhodná hracia plocha. Po krízovej sobote na populárnej „Gottwaldke“ sa na ľadovú plochu nemohli ďalej dívať ani dvaja hráči Ataku Brahama Peter Beliško a Rišo Mihálik a trápili sa s ňou dovtedy, kým ju nevyčistili od snehu a ľadu. Iba vďaka obetavosti spomínaného celku a jednotlivcov sa mohlo odohrať takmer kompletné kolo.
    18.3.2003
    0
  • Presne stotri dní trval futbalový pôst, ktorý nastal po skončení jesennej časti uličnej ligy v malom futbale. Celky ho využili predovšetkým na prípravu, ale aj ako už tradične na doplnenie kádrov. Všeobecne možno povedať, že tohto ročná zimná halová sezóna bola chudobnejšia na podujatia a nepriniesla toľko možností konfrontácie ako v minulých rokoch. O to zaujímavejšie bude sledovať, ako sa jednotlivé celky pripravili na jarnú časť Lagon servis Cupu i Pohára primátora, ktorý odštartuje bezprostredne po pohárovej ouvertúre. Pripomeňme si, ako sú účastníci podelení do skupín, z ktorých priamo postupujú prvé dva celky.
    10.3.2003
    0
  • Štvrtý ročník spoločensko-športovej akcie Snowboard Fest 2003 sa uskutoční v rekreačnej oblasti Drienica v Sabinovskom okrese 15. februára. Opäť ho organizuje prešovská Boardcore Agency a súťaž snoubordistov bude, tak ako vlani, zaradená do programu Slovenského pohára.
    21.1.2003
    Autor: Michal Frank
    0
  • Naše tretie pozastavenie za uplynulou jesennou časťou súťaží PAKMF v malom futbale, budeme venovať ligovému poháru, ktorý nesie premiérovo názov Lagon servis Cup. Napriek tomu, že zďaleka nie je dohrané a o postupujúcich či celkovom víťazovi sa rozhodne až na jar, predsa len sa už dnes rysujú šance i ambície jednotlivých celkov.
    7.1.2003
    0
  • V našom putovaní za štatistickými výsledkami jesennej časti uličnej ligy v malom futbale, sa tentoraz zastavíme pri výsledkoch druholigistov. Tí sa nijako nevymykali z trendov posledných rokov, a tak sa výraznejšie zmeny neodohrali. Napriek tomu, že záujem o malý futbal stúpa a nováčikov je stále viac a viac, na kvalitu si zrejme ešte budeme nejaký čas musieť počkať.
    18.12.2002
    0
  • Prelomili sme žilinský komplex, ale prehrali vyhratý zápas s Dubovou Extraliga volejbalistov mala na programe 11. kolo. VK PU Prešov – Stavbár Žilina 3:0 (25, 23, 14) PU: Kempa, Škvarek, Červeň, Sopko st., Špaček, Gešperík (libero Varchol, Váhovský). Hralo sa 71 minút pred 250 divákmi rozhodovali Höger a Hank.
    16.12.2002
    0
  • V športovej hale na Nábrežnej ulici v pondelok 9.12. 2002 odohrali prípravný hádzanársky zápas. V ňom sa stretli náš domáci Tatran 1952 Prešov a juniorská reprezentácia Slovenska. Celé stretnutie sa nieslo v tréningovom tempe a réžii juniorskej reprezentácie.
    10.12.2002
    0
  • Pohár primátora, teda prvá liga v malom futbale, sa hrá od tejto sezóny s rozšíreným počtom účastníkov. Tento stav si vyžiadal zvýšený záujem o uličnú ligu z radov nováčikov, ktorí sa prihlásili do druhej ligy a vytvorili tak tlak na rozšírenie najvyššej súťaže. Očakávania sa však celkom nenaplnili, pretože väčšina spomedzi nováčikov sa motá na chvoste súťaže, jedinou výnimkou je FC Ambra na piatom mieste. Skvelú jeseň predviedli hráči FK Atak Brahamy, ktorý suverénne kraľujú ligovému pelotónu.
    10.12.2002
    0
  • V pondelok 9.12.2002 o 17:00 hodine v športovej hale na Nábrežnej ulici sa odohraje prípravný zápas v hádzanej mužov medzi mužstvami, TATRAN 1952 Prešov a juniorskou reprezentáciou SLOVENSKA. Príďte nás povzbudiť. - <a href="http://www.tatran1952.sk/">www.tatran1952.sk</a> -
    5.12.2002
    0
  • Záverečné vystúpenia v ligovom pohári predviedli hráči celkov bojujúcich v uličnej lige malého futbalu. Aj keď sa v jednotlivých skupinách na čele pomaly usádzajú favoriti, až jarná časť tohto serálu definitívne vyrieši postupovú tajničku. Skupina A. Jednoznačným favoritom je tu obhajca trofeje MFC Tatra Temex. Aj keď to vôbec nemá ľahké, potvrdil svoju pozíciu a aj po ťažkom stretnutí so Safi, v ktorom zvíťazil 3:2 a ostáva bez straty bodu. Rovnaký počet bodov v tejto skupine však dosiahli aj ďalšie tri celky.
    3.12.2002
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK