Štvrtok, 28. marec 2024
Meniny má Soňa | zajtra Miroslav

Šport

  • Dnešný majstrovský zápas FC Tatran Prešov proti Rimavskej Sobote (17.00) bude mať zaujímavú predohru. O 15.00 hod. začne predzápas, v ktorom sa predstaví PRESS TEAM Prešov a tím bývalých hráčov Tatrana Prešov, funkcionárov a sponzorov klubu.
    23.8.2003
    0
  • Úvodné kolo druhej ligy v malom futbale máme za úspešne za sebou a aj keď sa neobišlo úplne bez problémov, preverilo kvality nováčikov i ostrieľaných matadorov. Najviac sa darilo minuloročným „dvojičkám“ v boji o postup do Pohára primátora, Edgaru a Lesparku.
    19.8.2003
    0
  • Dovedna šestnásť družstiev sa prihlásilo do druhej ligy v malom futbale, ktorej prvé kolo je na programe už tento týždeň. Ak ku tomu prirátame dvanásť účastníkov Pohára primátora, vyjde nám rekordných dvadsaťosem mužstiev, štartujúcich v oboch súťažiach. Potešujúci je predovšetkým záujem nováčikov, ktorí okúsia druholigový chlebík. Sú to ŠK Nepočujúci, FC Horses XXX, Gold team a PO-city. Pod novým názvom budú v druhej lige štartovať Calibra (ex Auszugen) Edgar (ex Noem Kopex) a MFK ´02 Panthers (ex MFK Panthers).
    12.8.2003
    0
  • Bezprostredne po skončení druhej ligy v malom futbale je najpríhodnejší čas pozrieť sa pod drobnohľadom na súťaž, od ktorej sa veľa čakalo a naďalej aj očakáva. Minimálne jeden rok však zaostáva za predpokladmi a zdá sa, že výkonnostne prinajmenšom stagnuje. Po minulej sezóne sa objavila medzi elitou až štvorica nováčikov, avšak ani jeden z nich nenamútil veľa vody a bojovali svorne o záchranu. Po roku sa do druhej ligy vracia ExCentrum, ktorý získal zo štyridsiatich štyroch možných bodov iba šesť a dopĺňa ho staronový účastník tejto súťaže Patex.
    9.7.2003
    0
  • Pohár primátora v malom futbale uzavrel svoju ďalšiu kapitolu. Tentoraz bola atmosféra umocnená dvadsiatym piatym výročím organizovaného futbalu v Prešove, ktoré svojou prítomnosťou umocnil aj viceprimátor mesta, pán Milan Laca. Posledné kolo sa vlastne „iba“ dohrávalo, pretože o všetkých kľúčových veciach sa rozhodlo už skôr. Napriek tomu sa zrodilo niekoľko zaujímavých výsledkov, ale aj jedna kontumácia.
    2.7.2003
    0
  • V poslednom kole druhej futbalovej ligy sa uzavrela posledná neznáma a vnieslo sa svetlo do postupovej dilemy. K už niekoľko kôl známemu a istému víťazovi FK ČIKO sa pripojil celok Alfa Tyre, ktorý týmto krokom zažehnal „overené“ správy o svojej nechuti postúpiť do najvyššej súťaže. Mimochodom v nej nebude žiadny nováčik, pretože ešte pod starou značkou firmy OZKN, respektíve Zedon už účinkoval v najvyššej súťaži, ktorú opustil po sezóne 1999/2000.
    2.7.2003
    0
  • Vari ani nemôže byť lepšia pozvánka pre priaznivcov malého futbalu ako fakt, že posledným ligovým kolom v oboch súťažiach, ktoré organizuje Prešovská asociácia klubov malého futbalu (PAKMF), sa uzavrie štvrťstoročie organizovaného malého futbalu v našom meste. Tak ako každoročne, aj tentoraz sa chystá malá slávnosť, pri dekorovaní najúspešnejších tímov prvej ligy - Pohára primátora. Uskutoční sa v sobotu 28.6. 2003. za účasti zástupcov mesta, médií, zúčastnených celkov a dúfame, že aj širokej futbalovej verejnosti. Oficiálny začiatok tejto slávnosti je naplánovaný na 9.45 h. a uskutoční sa na populárnej „Gottwaldke“, teda na ihrisku ZŠ 17. novembra.
    25.6.2003
    0
  • Ak sme 1. apríla písali o otvorení golfovej sezóny v Prešove, rozhodne nešlo o žiadny žart spojený s týmto dátumom. Dôkazom toho bolo aj ukončenie prvého kurzu pre golfových začiatočníkov a vykonanie skúšky z praktickej hry na golfovom ihrisku v Tatranskej Lomnici. Týmto činom pribudli do rodiny golfových nadšencov ďalší, verme, že zanietení golfoví hráči.
    24.6.2003
    0
  • Všetky najdôležitejšie otázky okolo uličnej ligy v malom futbale, konkrétne Pohára primátora sú pre sezónu 2002/2003 definitívne uzavreté. Nič na tom nemôže zmeniť ani záverečné kolo, ktoré bude mať tým pádom viac slávnostný než herný ráz. V sobotu 28.6.2003 o 9.45 h na ihrisku ZŠ 17. novembra, si totiž dali „dostaveníčko“ všetky tri najúspešnejšie celky Pohára primátora, aby za účasti zástupcov mesta, médií a verejnosti prevzali ocenenia za práve uplynulú sezónu. Majstrovský titul vybojoval už skôr celok Ataku Brahama a keďže žiaden z celkov na ďalších miestach nezaváhal, historicky prvé striebro získa Gemor team a obhajca titulu MFC Tatra Temex skončí tretí. O tom všetkom rozhodlo 21.ligové kolo.
    24.6.2003
    0
  • Až záverečné kolo druhej ligy v malom futbale rozhodne o tom, ktoré zo spomenutých mužstiev odprevadí už isto postupujúce FK ČIKO do Pohára primátora. Alfa Tyre má o niečo ľahšiu rolu ako Noem Kopex, pretože narazí celok Levočskej, pričom druhý z adeptov na postup si zmeria sily s Lesparkom, ktorý ešte nedávno pokukoval po najvyšších priečkach. Práve Noem Kopex urobil dôležitý krok ku druhej priečke víťazstvom 10:4 nad FC Black Heards.
    24.6.2003
    0
  • Už v 20. kole Pohára primátora v malom futbale sa mohlo rozhodnúť o tom, či doterajší suverén súťaže Atak Brahama vybojuje opätovne po dvoch rokoch majstrovský titul, alebo sa jeho korunovácia odloží. V súboji s Markobom nešlo iba o „povinný tanec“, práve naopak, hral sa dramatický a vyrovnaný duel. V prvom polčase favorit Markobu veľa nedovolil, vypracoval si šance, ale triafal iba do žrdí, či dobre chytajúceho Voška. Naopak, bol to Markob, ktorý sa ujal vedenia a dostal sa do dobrej pohody.
    17.6.2003
    0
  • Pravdepodobne istota postupu a aj definitívne prvé miesto v tabuľke učičíkali vedúci celok druhej ligy FK ČIKO v stretnutí s FC Black Heards. Tento celok loviaci predovšetkým v spodnej časti ligových vôd sa vypol ku veľkému výkonu a ponaháňal favorita. Za jeho sympatický herný prejav si vybojoval cenný skalp víťaza ligy v podobe jedného bodu za remízu 6:6.Druhý celok priebežnej tabuľky Alfa Tyre si zmeral sily v šlágri tohto kola s tretím Lesparkom. V zápase pravdy mal jasne navrch tím skúsených matadorov, ktorý nedal nováčikovi šancu a zvíťazil presvedčivo 11:5.
    17.6.2003
    0
  • Posledné tri kolá čakajú účastníkov Pohára primátora vo futbale a súboje nadobúdajú čoraz dramatickejší ráz. Predovšetkým súboj o titul, respektíve o striebornú a bronzovú priečku sa pekne zamotávajú a aj na konci tabuľky je ešte stále všetko otvorené. Najbližšie ku zisku prvenstva majú hráči Ataku Brahama, ktorí majú na zisk potrebného bodu tri pokusy. Obhajca lanského prvenstva MFC Tatra Temex ho už nemôže predbehnúť, avšak stále má na dosah druhú priečku. Ale ani on si nemôže dovoliť zaváhanie, pretože na chrbát mu dýcha Hesta.
    10.6.2003
    0
  • To je vari najhorúcejšia téma týchto dní, ktorá zamestnáva futbalistov a priaznivcov druhej ligy v malom futbale. Pri známej nechuti Alfa Tyre „okoštovať“ prvoligovú atmosféru, sú najbližšie k tejto méte celky Lesparku a Noemu Kopex. Oba dva tímy však svoj mečbal nevyužili a tri kolá pred koncom neposilnili svoje postupové ambície. Už istý víťaz súťaže, FK ČIKO si schuti zapoľoval na M-N Z.I.P. Inak ako vysokým víťazstvom 14:5, to asi ani nemohlo skončiť a líder je aj naďalej v majstrovskej forme. Prvé veľké prekvapenie sa zrodilo v súboji doteraz výborne hrajúceho Lesparku a Safi.
    10.6.2003
    0
  • Minulú sobotu sa konalo úspešné pokračovanie streetbasketbalového turnaja pred DJZ. Jeho výsledky sú nasledovné:
    7.6.2003
    0
  • Štyri kolá pred koncom Pohára primátora v malom futbale je boj o titul stále otvorený. Najbližšie k nemu má Atak Brahama, ktorý má pred Gemor teamom trojbodový náskok, lenže v nasledujúcom kole spojil žreb týchto súperov do hromady a po ňom bude v tejto veci oveľa jasnejšie. Už iba teoreticky môže titul obhájiť MFC Tatra Temex, ale skôr to vyzerá na to, že bude bojovať o tretiu priečku s Hestou. Atak Brahama mala papierovo momentálne najslabšieho súpera v lige, celok ExCentrumu. Zápas tak aj vyzeral, hralo sa vo vlažnom tempe a nemohla za to výlučne neznesiteľná páľava.
    2.6.2003
    0
  • Kľúčovým momentom uplynulého kola druhej ligy v malom futbale je fakt, že FK ČIKO bude mať možnosť od novej sezóny hrať Pohár primátora, teda najvyššiu súťaž v Prešove. Rozhodlo o tom jeho už v poradí sedemnáste víťazstvo v súťaži, ktoré tentoraz dosiahlo nad FC Šidlovcom. Kuriozitou je, že práve FC Šidlovec mal ambície sťažiť túto úlohu práve čerstvému prvoligistovi, ale nestačil naňho nielen v tomto stretnutí, kde podľahol 5:14, ale symbolicky ani počas celej súťaže.
    2.6.2003
    0
  • Pohár primátora v malom futbale má pred sebou posledných päť kôl a situácia sa zamotáva predovšetkým v boji o tretiu priečku a o záver tabuľky. Obhajca vlaňajšieho prvenstva MFC Tatra Temex útočí predovšetkým na bronzovú pozíciu a v ceste mu stojí celok Hesty.
    27.5.2003
    0
  • Skutočnou raritou a nielen tohto kola druhej ligy v malom futbale bol štart 59 ročného Pavla Karniša v drese FC Šidlovca proti Alfa Tyre. Aj keď sa jeho účasť dala rátať na minúty, predsa len ide o neuveriteľný jav, ktorý sa zapíše do análov prešovského malého futbalu. Svoj štart spoločne so spoluhráčmi dokonca dokázal pretaviť do prekvapujúceho víťazstva 3:2, k čomu sa nedá iné, než blahoželať.
    27.5.2003
    0
  • Rozhodne najvýznamnejšou udalosťou uplynulého kola Pohára primátora v malom futbale bol fakt, že dva najúspešnejšie celky ligy ťahali tentoraz za kratší koniec. Ataku Brahama sa to stalo dokonca vôbec po prvý raz v tejto sezóne, keď jeho 25 zápasovú sériu bez straty bodu (v ligových i pohárových stretnutiach) prerušil Elmont Flox. V stretnutí ktoré malo netypický priebeh Atak viedol už 3:0 i 4:2, a to napriek tomu, že Elmont hral veľmi dobre a mal aj kopec šancí.
    19.5.2003
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK