Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Šport

  • Pri horárni v obci Kysak, ktorá leží medzi Košicami a Prešovom, sa túto nedeľu uskutoční jubilejný, desiaty ročník akcie Kysacký pivný maratón. Pozýva naň oddiel orientačného behu a Ski klub Kysak. Ako po iné roky, aj tentoraz je pripravený pre športovcov, vyznávačov piva a ďalších návštevníkov pútavý program.
    28.5.2004
    Autor: Michal Frank
    0
  • Druhá liga v malom futbale má za sebou dvadsiate piate kolo, ale tajnička kto postúpi do Pohára primátora nie je ani zďaleka rozlúštená. Prakticky šestica vedúcich celkov ešte môže výrazne prehovoriť do postupového rébusu a ani jedno z týchto mužstiev nie je z hry vonku.
    25.5.2004
    0
  • Určite najväčším šlágrom sedemnásteho kola uličnej ligy v malom futbale bol súboj adeptov na zisk Pohára primátora, Hesty s MFC Tatra Temexom.
    25.5.2004
    0
  • Slovenská Taekwon-do reprezentácia sa zúčastnila v dňoch 14. - 16. 5. 2004 10. juniorských a 19. seniorských Majstrovstvách Európy vo fínskom Tampere.
    24.5.2004
    0
  • Druhá liga v malom futbale má prakticky iba dva kľúčové rébusy. Sú nimi postupové priečky do Pohára primátora o ktoré sa urputne bojuje a občas sa poradie mení ako na hojdačke.
    20.5.2004
    0
  • Hesta bojujúca o svoju šancu na tohtoročný primát v Pohári primátora urobila, ako sa zdá, osudovú chybu.
    20.5.2004
    0
  • Pätnáste kolo Pohára primátora v malom futbale sa hralo v znamení dvoch superťahákov. Žreb dal dohromady vedúci MFC Tatra Temex s tretím Gemor teamom a druhú Hestu s lanským majstrom, pred týmto kolom štvrtým Atakom Brahama.
    13.5.2004
    0
  • Prešov - V štrnástom kole Pohára primátora pútal na seba najväčšiu pozornosť súboj lanského víťaza a obhajcu tejto trofeje Atak Brahamy s doposiaľ najúspešnejším družstvom sezóny MFC Tatra Temexom. Šlo o veľa, pretože ak si chcel obhajca ponechať reálnu šancu na zisk majstrovského titulu aj v tejto sezóne musel zvíťaziť.
    5.5.2004
    0
  • Prešov - Boj o vedúce pozície v druhej lige malého futbalu naberá na obrátkach a dvadsiate druhé kolo dalo dohromady po jeseni vedúce Eximpro s aktuálne prvým celkom tabuľky Edgarom. V tomto zápase šlo o veľa a ani jeden zo súperov nechcel stratiť čo i len bod. Pozorne sa bránilo, preto bolo jasné, že ak niektoré z mužstiev skóruje, môže sa to ukázať ako rozhodujúci moment.
    5.5.2004
    0
  • Prešov - Pohár primátora v malom futbale si zapíše do svojich análov rekord, ktorý je síce štatisticky nesmierne zaujímavý, ale dokazuje fakt, že celky z druhej časti tabuľky nedosahujú často ani úroveň priemeru nižšej súťaže. Práve kvôli takýmto zápasom sa pred časom rozdelila súťaž na dve ligy, ale ako sa zdá (pohľad do tabuľky po 13. kole to jednoznačne dosvedčuje), ani tento radikálny rez nemá dostatočné účinky.
    28.4.2004
    0
  • Prešov - Druhá liga v malom futbale mala na programe svoje dvadsiate prvé kolo, v ktorom si zmerali sily vedúci Edgar s druhou Safi (tá má ale ešte vždy v talóne dohrávku zápas s Alfa Tyre B) o postupové priečky. Edgar začal katastrofálne a rýchlo prehrával o štyri góly. Tento náskok sa ukázal ako rozhodujúci, ktorý stačil Safi na jasné víťazstvo 8:3. Veľmi cenný bod vybojovali hráči Lesparku so Švábami.
    28.4.2004
    0
  • Prešov - Svojho úvodného jarného kola sa dočkali aj priaznivci pohára primátora v malom futbale. Zimný pôst vyplnený ligovým pohárom nahradila najvyššia súťaž, ktorú má po jeseni najlepšie rozohranú MFC Tatra Temex. Vedúcemu celku tabuľky žreb ako predkrm pred nepomerne ťažšími súbojmi doprial stretnutie s posledným Sídliskom II. V zápase existovalo vlastne iba jediné mužstvo, a to Tatra Temex.
    22.4.2004
    0
  • Prešov - Tretinu jarných odviet majú za sebou hráči druhej ligy v malom futbale a je nad slnko jasnejšie, že ambiciózny Edgar to s postupom medzi elitu myslí naozaj vážne. Podarilo sa mu prekonať krízu z polovice jesennej časti a momentálne tróni na čele. Aj keď je ešte predčasné hovoriť o postupujúcich celkoch, favoriti na dve najcennejšie priečky v druhej lige sa už črtajú. Z tohto pohľadu najdôležitejší súboj medzi sebou zviedli práve hráči Edgaru a Švábov.
    22.4.2004
    0
  • Prešov - Na hráčov druhej ligy v malom futbale opätovne čakalo dvojkolo, ktorým odkrojili už devätnáste kolo zo svojho ligového koláča. Tentoraz sa hralo v sviatočnejšej nálade ako inokedy a niektoré kolektívy pocítili aj riadnu futbalovú šibačku. Najprv sa do hry trocha zázračne vrátili ŠK Nepočujúci, ktorí údajne odohrali stretnutie s ExCentrumom v náhradnom termíne, ale konkrétnejšie detaily, vrátane výsledku ostali zatiaľ utajené.
    15.4.2004
    0
  • Prešov - Finálová fáza ligového pohára Ozex Cup dospela do záverečného rozuzlenia. Stretnutiami o prvenstvo, respektíve o bronz vyvrcholila táto súťaž a musíme dodať, že podľa predpokladov. Súboje o konečné umiestnenie na 5. – 8. mieste sa nakoniec neuskutočnili pre nabitý kalendár druhej ligy, ktorá zarovno s finále pohára odštartovala svoje jarné odvety. Predkrmom pred veľkým finále bol súboj o bronzovú priečku medzi favorizovaným Atakom Brahama a PreDopsom.
    6.4.2004
    0
  • 20. KOLO, nedeľa 04.04.2004 o 09.30 hod.; HBC Tornádo Prešov – HBC HNI73 Atak Prešov 7 : 7 ( 2 : 1, 4 : 3, 1 : 3 ) V 20. kole si zmerali sily v derby zápase dve Prešovské mužstva – Tornáda a Ataku. Hralo sa na starom ihrisku v Košiciach, lebo súčasne ihrisko je v rekonštrukcií a pripravuje sa na play off Slovenskej hokejbalovej ligy, kde účinkuje výber mesta Košice. Ale poďme k zápasu. Lepšie začali hráči Tornáda, najskôr Šindľár prekvapil strelou takmer z bránkovej čiary brankára Ataku a možno aj sám seba.
    6.4.2004
    0
  • Lyžiarske stredisko Relax Center Plejsy pripravilo 2. ročník akcie "Lyžovanie - jediná správna droga". Študenti základných a stredných škôl si môžu na Plejsoch zalyžovať za necelých 30 Sk / deň. Akcia začne v piatok 2. apríla a potrvá počas pracovných dní až do konca sezóny.
    1.4.2004
    0
  • <B>19. KOLO</B>, nedeľa 21.03.2004 o 09.30 hod.; <B>HBC Tornádo Prešov – HBC Technic Košice 5 : 6</B> ( 2 : 1, 1 : 1, 1 : 3 ) Zostava, góly + asistencie mužstva Tornáda : Priateľ – Horňák 1+0, Gmuca 0+1, Valkár 0+1, Babkovič 1+2, Žulkovský 1+0 Ceperko, Kvietok 1+1, Cvanciger 0+1, Šindľár M. 1+1, Pasierb 0+1 V 19. kole narazili na seba mužstva Tornádo Prešov a Technic Košice. Prvá tretina sa hráčom Tornáda vydarila, svojho súpera nepustili do vážnejšej šance, loptičku držali čo najdlhšie na svojich hokejkách, aj preto tretinu vyhrali 2:1.
    23.3.2004
    0
  • V sobotu bolo na programe dohrávané stretnutie 16. kola, v ktorom sa stretli mužstva Univerzál Košice a HNI73 Atak Prešov. Obe mužstva sú na čele tabuľky, preto sa očakával vyrovnaný súboj.
    23.3.2004
    0
  • Konečne futbalové počasie prialo aj štvrťfinálovým súbojom Ozex Cupu v malom futbale. Podľa predpokladov si úspešnejšie počínali papierovo silnejší súperi s výnimkou Gemor teamu. Štvrťfinále prebiehalo v dvoch hracích dňoch. Na úvod si zmerali sily Atak Brahama s Elmontom. Títo súperi sa vynikajúco poznajú a Elmont to na Atak vždy vedel. Bolo to práve toto mužstvo, ktoré ako jediné z vlaňajšieho prvoligového i pohárového pelotónu dokázalo Atak Brahamu zdolať.
    22.3.2004
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK