Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Šport

  • Na naše pomery nebývalá zostava východniarov zareagovala na ponuku Mestskej únie malého futbalu v Nitre a vydá sa už tento víkend na futbalové skusy pod Zobor. Do novoročného turnaja o Putovný pohár firmy Polyservis Nitra sa prihlásili celky FK Ataku Prešov, Fan Sportu Pušovce a Horizontu Sabinov. FK Atak bude bojovať v nitriansko - bratislavskej skupine B a Pušovce so Sabinovom dal žreb dokonca dohromady spolu so Šuranmi, Realom Bratislava a dvomi nitrianskymi mužstvami.
    9.1.2002
    0
  • Vyznávači malého futbalu v Prešove sa dočkali rozsahom aj úrovňou neobvyklého podujatia. Svojim nultým ročníkom sa totiž o slovo prihlásil Joma Cup, ktorý rozčeril trocha stojaté prešovské vody.
    31.12.2001
    0
  • Aj druhá zo súťaží organizovaných Prešovskou asociáciou klubov malého futbalu (PAKMF), ligový pohár GRANITO Cup, má za sebou jesennú časť. Vzhľadom na to, že niektoré z mužstiev využili možnosť účasti na prestížnom turnaji Joma Cup, ako aj pre problémy s počasím, nie je záverečný jesenný účet úplný.
    19.12.2001
    0
  • Aj druhá liga v malom futbale má zimnú prestávku, ktorá je ideálnym časom na štatistické údaje z jesennej časti. Pripomeňme si najprv, že tri postupové miesta patria po polčase sezóny FC Ambre, Sofosu (ten sa už druhý krát premenoval, tentoraz na Pneuservis Alfa Tire) a Pulpu.
    11.12.2001
    0
  • Pohár primátora má po jeseni v celku MFC Tatra Temex jasného lídra, ktorý vedie vo všetkých ukazovateľoch. Jeho strelci zaťažili kontá súperov dovedna sedemdesiat krát, čo značí priemer 7,77 gólu na stretnutie. V tomto ukazovateli sa mu vyrovnala iba po jeseni druhá Hesta, ktorá dosiahla navlas rovnaký výsledok.
    4.12.2001
    0
  • Torzo záverečného jesenného kola GRANITO Cupu v malom futbale, po ktorom nastala zimná prestávka, odohrali uplynulý víkend. Už sme informovali o tom, že niektoré družstvá využili možnosť konfrontácie na veľmi dobre obsadenom turnaji Joma Cup a svoje zápasy odohrajú v jarnej časti sezóny, iným celkom skrížilo plány aj pomerne nepriaznivé počasie.
    28.11.2001
    0
  • Do úplného vyčerpania jesenného programu uličnej ligy v malom futbale ostali odohrať ešte posledné stretnutia pred zimnou prestávkou. Toto konštatovanie však nie je úplne presné, pretože poniektoré celky využili lákavú ponuku Joma Cupu a stretnutia si preložili na jarné termíny. Nič to však nemení na fakte, že uplynulý víkend sa hralo o sto šesť a padlo aj pomerne veľa gólov.
    20.11.2001
    0
  • Ligový pohár v malom futbale, ktorý nesie názov GRANITO Cup, sa po tretí krát prihlásil o slovo. Celky z Pohára primátora a druhej ligy bojujú v štyroch skupinách o dovedna osem postupových miest. Skupina A, ktorá je najpočetnejšia, pretože ju tvorí až sedem celkov, rozohrala úvodné stretnutia podľa predpokladov. Safi porazila Black Heards 5:1, avšak v súboji s Noemom tentoraz zaváhala a podľahla mu 3:4. O čosi podobné sa postaral aj víťaz predchádzajúceho duelu, ktorý je už typický tým, že sa ťažko motivuje ku dobrým výsledkom v rade za sebou.
    13.11.2001
    0
  • Záverečným jesenným kolom vyvrcholila aj druhá liga v malom futbale. Pozornosť futbalových fanúšikov sa v tejto súťaži upriamila predovšetkým na to, kto obsadí tri postupové priečky znamenajúce od novej sezóny prvú ligu.
    6.11.2001
    0
  • Záverečné jesenné kolo Pohára primátora v malom futbale malo rozhodnúť predovšetkým o držiteľovi jesenného primátu. O zisk „polovičatého“ majstra bojovali v priamom súboji futbalisti MFC Tatra Temex s Elmontom Floxom. Na prekvapenie si po dlhú dobu úspešnejšie počínal nováčik Elmont Flox, ktorý dvakrát viedol. Keď už sa zdalo, že o jeho víťazstve 2:1 nebude pochýb, Temex udrel doslova v hodine dvanástej a v poslednej minúte vyrovnal. Znamená to, že jesenný titul patrí obhajcovi trofeje a nováčikovi o skóre ostala tretia priečka.
    30.10.2001
    0
  • O najväčšie prekvapenie uplynulých kôl v malom futbale sa postaral Noem, ktorý porazil doposiaľ vedúce mužstvo druhej ligy FC Ambru 6:2 a zosadil ju z trónu. Pred tým však v dohrávke práve Noem nestačil na SC FOFO, ktorý si pripísal dva body za víťazstvo 6:5. Vo vyrovnanom stretnutí si tento celok zmeral ešte sily s Pulpom, avšak tentoraz boli spokojnejší súperi, pre ktorých výhra 7:6 znamená prvú priečku tabuľky.
    23.10.2001
    0
  • O vyrovnanosti tohtoročnej súťaže o Pohár primátora v malom futbale svedčí aj fakt, že doposiaľ druhý celok priebežného poradia Prostejovská, po prehre s Hestou, klesol až na piatu priečku. Hesta sa vypla ku dobrému výkonu a napriek tomu, že bola oslabená o niektorých hráčov zvíťazila 10:7, keď Prostejovskej nepomohla ani netradičná power - play.
    17.10.2001
    0
  • Súboj doposiaľ neporazenej Prostejovskej s úradujúcim majstrom MFC Tatra Temexom bol vyvrcholením ďalších dvoch hracích dní uličnej ligy v malom futbale. Stretnutie začali lepšie prenasledovatelia obhajcu Pohára primátora a viedli 2:0. Potom však Tatra Temex zmenila spôsob hry a donútila Prostejovskú vynechávať medzihru, čo bola voda na mlyn dovtedy neúspešného majstra.
    8.10.2001
    0
  • Obe súťaže v malom futbale sa dostávajú pomaly do svojej záverečnej fázy. Napriek tomu, tohtoročná sezóna akoby nemala svojich vyložených favoritov tak, ako tomu bolo po iné roky.
    1.10.2001
    0
  • Hlboko do histórie sme museli načrieť pri hľadaní informácie kedy a komu sa podaril podobný husársky kúsok ako Pulpu. Ten totiž doslova na franforce rozstrieľal torzo M-N Z.I.P. a nadelil mu rovnú tridsiatku!
    24.9.2001
    0
  • Ďalším kolom pokračovali obe súťaže PAKMF v malom futbale. Pozornosť bola sústredená predovšetkým na to, či si vedúci celok a obhajca Pohára primátora MFC Tatra Temex poradí s minuloročným bronzovým prekvapením tejto súťaže Chaosom Gemorom teamom. Ten nevie nadviazať na lanské úspechy a oslabenie o výborného gólmana Vaška sa ukázalo ako rozhodujúce.
    17.9.2001
    0
  • Pohár primátora v malom futbale priniesol už v prvom kole niekoľko prekvapení, ale druhé bolo minimálne v troch prípadoch skutočnou bombou. Najprv si obhajca titulu MFK Tatra Temex zmeral sily so svojim najväčším súperom v boji o vlaňajší primát, celkom MARTINA. V tomto ostro sledovanom stretnutí sa čakal vyrovnaný boj, ktorý sa však nekonal.
    12.9.2001
    0
  • Prvým kolom sa prihlásil ku slovu aj Pohár primátora v malom futbale a zrodilo sa hneď niekoľko zaujímavých výsledkov. Obhajca titulu MFK Tatra Temex presvedčivo zvíťazil nad Patexom 8:2, hoci cez polčasovú prestávku to vôbec nevyzeralo na jednoznačný výsledok. Patex však nakopil niekoľko chýb a zaslúžene pykal.
    5.9.2001
    0
  • Sabinov - Vskutku historické podujatie sa podarilo zorganizovať Únii malého futbalu v Sabinove. Medzimestský turnaj Únií malého futbalu začal písať svoju prvú kapitolu. Pozvanie organizátorov prijali hosťujúce košické mužstvá Estudiantes a Robkerk, Prešovčania FK Atak a Chaos Gemor team, hostiteľov zastupovali celky Horizont a Milk Agro.
    30.8.2001
    0
  • Ďalším dvojkolom pokračovala druhá liga v malom futbale. Situácia na čele tabuľky sa zmenila iba minimálne, pretože dva vedúce celky prešli aj týmto sitom bez zakopnutia. Z čela, aspoň pre túto chvíľu, odišlo iba SC FOFO, ktorému sa nie veľmi darilo.
    27.8.2001
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK