Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Šport

  • V sobotu 23.11.2002 sa odohralo posledné kolo jesennej časti druhej ligy v hádzanej mužov. Líder II. ligy nedal šancu poslednému a už v prvom polčase viedol rozdielom siedmich gólov. Postupne sa na palubovke ukázala celá lavička hosťujúceho Tatrana 1952 Prešov.
    25.11.2002
    0
  • Bezprostredne po odohraní posledných kôl Pohára primátora, resp. druhej ligy v malom futbale, sa kolotoč súťaží nezastavil a pokračoval úvodným kolom ligového pohára, ktorý nesie premiérovo názov Lagon service Cup. V priamej konfrontácii prvo a druholigistov sa síce nezrodilo výraznejšie prekvapenie, ale mnohý z favoritov to vôbec nemali ľahké.
    19.11.2002
    0
  • Úctyhodný počet gólov sa podarilo dosiahnuť strelcom v záverečnom jedenástom kole Pohára primátora v malom futbale. Najviac sa v tejto činnosti darilo lanskému vicemajstrovi Elmontu Floxu, ktorý sa opätovne rázne prihlásil o slovo. MFC Automont nestačil na disponovaného súpera a s jesennou časťou súťaže sa rozlúčil vysokou prehrou 2:15. Od súboja BF Designu a MFC Tatra Temexu sa očakával vyrovnanejší priebeh.
    13.11.2002
    0
  • Záverečné kolo druhej ligy v malom futbale, po ktorom hneď bude nasledovať ligový pohár pod novým názvom Lagon service Cup, potvrdilo vedúce pozície celkov Čika a Alfa Tyre.
    13.11.2002
    0
  • 11.11.2002 – V športovej hale na Baštovej ulici sa v nedeľu 10.11. 2002 odohralo ďalšie kolo jesennej časti druhej ligy v hádzanej mužov. Prešovské derby skončilo remízou, ŠK Farmakol juniori - TATRAN 1952 Prešov 25:25 (10:13).
    12.11.2002
    0
  • Záverečné kolo Pohára primátora môže ešte prehovoriť do poradia v tabuľke Pohára primátora, ale už nemôže zmeniť fakt, že „polčasovým majstrom“ je celok Ataku Brahama, ktorý ešte nestratil ani bod. Pozornosť okrem tohto faktu pútala aj dohrávka medzi druhým Gemorom teamom a treťou Hestou.
    6.11.2002
    0
  • 5.11.2002 – V športovej hale na Nábrežnej ulici sa v sobotu 2.11.2002 odohralo ďalšie kolo jesennej časti druhej ligy v hádzanej mužov. Na domácej pôde domáci TATRAN 1952 Prešov vysoko zvíťazil nad 1.HMK Košice B 30:22 (15:13).
    6.11.2002
    0
  • Predposledné kolo druhej ligy v malom futbale priniesol pohromu predovšetkým pre celok AGS Čierny Orol, ktorý donedávna figuroval na najvyšších priečkach. Herná kríza tohto celku trvá už dlhšie a teraz vyvrcholila jednoznačnou prehrou s Alfa Tyre v pomere 1:10, ktorá znamená, že AGS Čierny Orol sa zastavil až na šiestej priečke aktuálnej tabuľky. Čiko pokračovalo vo výborných výkonoch z posledných kôl a opäť sa presadilo strelecky.
    6.11.2002
    0
  • Posledné tri kolá ostávajú do záveru jesennej časti druhej ligy a až na jedinú výnimku nastalo akési ticho pred možnou búrkou. Všetky vedúce tímy si podržali svoje pozície, ba dokonca vysoko zvíťazili a nepripustili žiadne prekvapenie. Až na jediný celok. Najnevyspytateľnejšie zo všetkých družstiev s postupovými ambíciami si opätovne dokonale zahralo s prognózami. Reč je o FC Šidlovci, ktorý dokázal s prehľadom poraziť ČIKO, ale jeho sily nestačili na Noem Kopex, ktorý ho v tabuľke dokonca predstihol.
    24.10.2002
    0
  • Štyri kolá pred koncom Pohára primátora dal žreb dohromady doposiaľ neporazené celky Ataku Brahama a Gemor teamu. Tento súboj mal svoj pikantný náboj okrem iného aj v tom, že z Ataku prestúpil pred sezónou do Gemoru ochranca svätyne Igor Vaško, kde spoločne so svojim bratom Rudolfom utvorili najkvalitnejšiu súrodeneckú brankársku dvojicu v širokom okolí. Ani títo skvelí gólmani však nezabránili tomu, aby hráči Gemoru okúsili po prvý krát v sezóne trpkosť prehry.
    24.10.2002
    0
  • Doslova nefutbalové počasie zastihlo aktérov siedmeho kola pohára primátora v malom futbale. Prakticky celodenný dážď bol nepriateľom futbalu i všetkých zúčastnených celkov. Napriek tomu, s výnimkou jediného stretnutia medzi Gemor teamom a Hestou, ktoré bolo preložené kvôli návšteve hráčov na kvalifikačnom stretnutí Slovenska s Anglickom v Bratislave na neskorší termín, sa ostatné zápasy odohrali.
    16.10.2002
    0
  • Deviate kolo druhej ligy v malom futbale doslova prehustilo čelo tabuľky, veď siedmy Lespark delia od prvého ČIKA iba štyri body. Poukazuje to síce na vyrovnanosť súťaže, ale aj na neradostný fakt, že ani lídri nie sú schopní odolať „nájazdom“ celkov z nižších priečok tabuľky. Súboj o postupové priečky a o jesenného kráľa tak ostal úplne otvorený aj štyri kolá pred koncom. O najväčšie prekvapenie sa postarali hráči FC Švábov, ktorí vymazali nulu na konte prehier vedúceho ČIKA.
    16.10.2002
    0
  • Ak sme po minulom kole druhej ligy v malom futbale skonštatovali, že nováčikom sa darí presadzovať sa na úkor favoritov, tak FC Auszugen túto tendenciu sto percentne potvrdil. Aj keď sa vlastne stretol tiež s nováčikom súťaže, celkom AGS-Čierny Orol, pravda to celkom nie je, pretože mnohí z jeho hráčov vybojovali postup do Pohára primátora ešte vo farbách BF Designu.
    9.10.2002
    0
  • Po šiestom kole najvyššej súťaže v malom futbale už aj posledný celok tabuľky MFC Automont zmazal nulu v kolónke bodov a zapísal si prvý historický zápis v Pohári primátora po remíze 7:7 s takpovediac „bratským“ celkom Patexu. Pre tento celok to síce nie je ktovieaké vyznamenanie, pretože platil za favorita stretnutia, ale po bodovom pôste príde akiste vhod aj menšie sústo.
    9.10.2002
    0
  • V športovej hale na Nábrežnej ulici sa v sobotu 5.10.2002 odohralo ďalšie kolo jesennej časti druhej ligy v hádzanej mužov. V prešovskom derby bol náš domáci tým úspešnejší a zvíťazil. Ďakujeme všetkým fanúšikom za povzbudzovanie a vytvorenie peknej kultúrnej kulisy.
    7.10.2002
    0
  • Druhá liga v malom futbale sa akoby niesla v znamení prekvapení nováčikov, predovšetkým z druhej časti tabuľky. Tento krát sa vytiahol FC Black Heards v súboji s celkom Levočskej a dosiahol až neuveriteľné víťazstvo. Levočská sklamala na celej čiare a podľahla svojmu súperovi zahanbujúco 4:20! Tento výsledok znamená nielen top skóre kola, ale aj jedno z víťazstiev FC Black Heards, ktoré má určite čestné miesto v ich klubovej vitríne.
    3.10.2002
    0
  • Pohár primátora v malom futbale sa pomaly dostáva do obrátok. Vlaňajší líder druhej ligy FC Ambra mala katastrofálny úvod, ale zdá sa, že konečne našla ten správny herný rytmus. Víťazstvo nad PreDopsom z minulého kola potvrdila v súboji s Patexom, pričom sa opäť nedala zaskočiť a zvíťazila rozdielom dvoch tried v pomere 15:4, čím zaznamenala najlepší výsledok kola.
    3.10.2002
    0
  • Veľké očakávania signalizovalo štvrté kolo Pohára primátora v malom futbale, kde sa stretli odvekí rivali a mimoriadne úspešné celky úradujúceho majstra MFC Tatra Temexu a vynovenej Atak Brahamy. Duel bol interesantný aj kvôli tomu, že Atak Brahama je nasledovníkom FC Ataku Prešov, ktorý pôsobil na futbalovej scéne naposledy pred dvomi rokmi. Stretnutie naplnilo očakávania, hralo sa obojstranne bojovne a vo veľkom štýle. Úvod patril úradujúcemu majstrovi MFC Tatra Temexu, ktorý však dve sľubné možnosti nevyužil.
    26.9.2002
    0
  • V šiestom kole druhej ligy v malom futbale došlo ku obrovskému prekvapeniu. Lopta je nozaj nevyspytateľná a občas sa zakotúľa úpne iným smerom než sa očakáva. Celok FC Šidlovca, ktorý neskrýval postupové ambície, tentoraz senzačne zakopol s posledným mužstvom tabuľky MFK Panthers. Ten podal heroický výkon a dosiahol svoje historicky prvé víťazstvo v pomere 5:3, ktorým sa odlepil zo samotného dna tabuľky. Na opačnom póle sa neudialo prakticky nič mimoriadne.
    23.9.2002
    0
  • V druhej lige malého futbalu nastal výrazný pohyb v tabuľke. Donedávna vedúca Alfa Tyre sa prepadla až na piatu priečku a na čele je ďalší z favoritov ČIKO. Plece pri pleci s ním naďalej postupujú aj hráči Švábov, ktorých stíhajú futbalisti zo Šidlovca a AGS. Najvyšší výsledok kola však dosiahli hráči PILZNER teamu, ktorí sa tak rehabilitovali za prehru s Levočskou z minulého kola.
    19.9.2002
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK