Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Portál PIS

strana 3 / 3
  • Po tom čo sa na našom internetovom fóre rozbehla diskusia o tom či v novom obchodnom dome na Sídlisku 3 straší máme pre vás dobrú správu. Nestraší.
    18.5.2007
    0
  • Podpredseda SDKÚ-DS, ex- minister financií a bývalý podpredseda vlády Ivan Mikloš, otvoril v Prešove na Metodovej ulici svoju jedinú poslaneckú kanceláriu na Slovensku. V nej chce byť osobne občanom k dispozícii každý prvý pondelok v mesiaci. Pri jeho prvom pracovnom výjazde do svojej poslaneckej kancelárie zavítal aj do redakcie PIS.sk, aby odpovedal na vaše otázky.
    4.5.2007
    0
  • Vitajte pri on-line diskusii na tému Les nie je len drevo... K dispozícii sú vám Svetlana Pavlovičová, manažérka projektu Robinwood a Radoslav Slovík, riaditeľ komponentu energetika projektu Robinwood, ktorí sú pripravení odpovedať na Vaše otázky. Tie na nich môžete smerovať prostredníctvom existujúcej diskusie k tomuto článku.
    20.4.2007
    0
  • Prinášame Vám on-line diskusiu s eurooposlancom Jánom Hudackým. V diskusii k tomuto článku mu môžete teraz on-line klásť svoje otázky.
    28.3.2007
    0
  • Na základe odozvy Vás, návštevníkov portálu, sme sa rozhodli vytvoriť prispievateľom nový kvalitnejší priestor pre názory, postrehy a myšlienky.
    22.1.2007
    0
  • Internet je interaktívne médium. Každý môže informácie nielen konzumovať, ale ich aj poskytovať. Mnohí tak robia prostredníctvom diskusného fóra.
    4.1.2007
    0
  • Počas volebného víkendu portál PIS zaznamenal rekordnú sledovanosť, ktorá podľa monitoringu www.naj.sk prekročila počet 7000 čitateľov.
    5.12.2006
    0
  • Už sme vám avizovali, že v spolupráci s aktivistami POF pripravujeme okrúhly stôl kandidátov na primátora mesta. Tu sú pre vás najpodstatnejšie informácie.
    25.11.2006
    0
  • Komunálne voľby 2006
    Včera sa začala volebná kampaň ku komunálnym voľbám, ktoré sa uskutočnia v sobotu 2. decembra. Kampaň sa končí 48 hodín pred otvorením volebných miestností. Potrvá teda do 7. hodiny štvrtka 30. novembra. K vášmu rozhodovaniu koho si na posty primátora a poslancov vybrať sa rozhodol prispieť aj portál pis.sk.
    16.11.2006
    0
  • Technológia RSS (Really Simple Syndication) zjednodušuje Váš prístup k informáciám z Internetu. Vďaka RSS máte všetky aktuálne informácie vždy po kope bez nutnosti opakovane navštevovať rôzne internetové stránky alebo niekoľkokrát denne sledovať určitý portál.
    16.10.2006
    0
  • Prešovský Informačný Server (pis.sk)
    Projekt prešovského informačného servra vznikol v júli 2000, v spolupráci mesta Prešov, Mestského informačného centra a prešovských firiem Granito Comp. a Vádium. Autori si kladú za cieľ združiť na jedno miesto rôznorodé informácie, správy, reportáže a zaujímavosti, zo života obyvateľov mesta Prešov, a jeho širšieho regiónu.
    22.7.2000
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK