Piatok, 26. apríl 2024
Meniny má Jaroslava | zajtra Jaroslav

Politika

  • V obci Záhradné v Prešovskom okrese už dnes vedia, v akom zložení bude pracovať obecná samospráva a kto ju bude po decembrových komunálnych voľbách viesť.
    30.10.2006
    0
  • Zlepšenie kvality fungovania vzdelávacieho systému, kultúry a športu sú priority kandidáta na poslanca prešovského mestského zastupiteľstva Jozefa Muránskeho.
    30.10.2006
    0
  • Pritiahnutie investícii v objeme 5 miliárd korún, vytvorenie tisícky pracovných miest, sociálne byty pre mladých ľudí, rýchle a razantné riešenie sporov podobných tomu medzi mestom a Jarkovským, ale aj vyriešenie dopravnej situácie pomocou kruhových objazdov - to všetko sú tromfy, ktoré chce v boji o primátorské kreslo na voličov vytasiť jeden z kandidátov Pavel Hagyari.
    13.10.2006
    0
  • Mestská volebná komisia do polnoci z nedele na pondelok zaevidovala desať kandidačných listín za primátora Prešova. Šesť z nich chce kandidovať ako nezávislí. Pre komunálne voľby tu vznikli dve silné prevažne parlamentné koalície a jedna neparlamentná.
    9.10.2006
    0
  • Vládna trojka (Smer-SD, SNS a ĽS-HZDS) stále nemá spoločného kandidáta na primátora v Prešove. Zverejniť ho mali včera na tlačovej besede, tú však v poslednej chvíli zrušili.
    6.10.2006
    0
  • Nová vláda postupne mení aj úradníkov na nižších stupňoch riadenia štátnych orgánov. Patria sem aj prednostovia obvodných úradov.
    3.10.2006
    0
  • O perspektívach rozvoja Prešovského kraja rokoval dnes v Prešove minister hospodárstva SR Ľubomír Jahnátek s predsedom PSK Petrom Chudíkom.
    29.9.2006
    0
  • Mestské stranícke centrály v Prešove sa neponáhľajú so zverejnením mien svojich kandidátov na primátora. Oficiálne známym je zatiaľ iba Jozef Polačko z SDKÚ-DS, ktorého podporuje aj KDH.
    25.9.2006
    0
  • Regionálny zväz SDKÚ – DS má nového predsedu. Stal sa ním Štefan Kužma, ktorý je v súčasnosti poslancom NR SR. O jeho zvolení rozhodlo 110 hlasov prítomných delegátov krajskej konferencie v Prešove. V súboji o predsednícky post krajského šéfa tejto strany porazil jej doterajšieho predsedu Jozefa Polačka. Ten získal od delegátov 83 hlasov. Prešovskej krajskej konferencie sa zúčastnil aj predseda strany SDKÚ – DS Mikuláš Dzurinda.
    11.9.2006
    0
  • R. Fico a P. Chudík
    Na dnešnom stretnutí najvyšších predstaviteľov samosprávnych krajov s premiérom Róbertom Ficom zarezonovala aj otázka financovania verejnej autobusovej dopravy.
    8.9.2006
    0
  • Kategória TEXTIL
    Premiér Róbert Fico sa dnes v Prešove stretol s predsedami siedmich krajov, aby s nimi rokoval o návrhu Národného strategického referenčného rámca.
    8.9.2006
    0
  • Štyridsať pozorovateľov z 24 štátov Organizácie pre bezpečnosť a spoluprácu v Európe (OBSE) dnes ukončilo svoju dvojdňovú návštevu Prešova.
    22.8.2006
    0
  • Prázdne miestnosti, nudiaci sa členovia volebnej komisie krátiaci si čas lúštením krížoviek.... Aj to bol obraz tohtoročných volieb do VÚC. “Rekordná“ účasť voličov má svoje príčiny a dôsledky, ktoré sa stali témou diskusií pre politikov, politológov, novinárov, ale aj bežných občanov.
    7.12.2005
    0
  • Občianske združenie na podporu a rozvoj regiónov v Prešove uzatvorilo dlhodobý projekt „Vzdelávania rómskych poslancov“. Slávnostný večer, ktorý sa uskutočnil dňa 12. decembra 2003 o 18:00 hod. v Hotely Canyon v Lipovciach, bol spojený s odovzdávaním osvedčení o absolvovaní tohto vzdelávacieho programu pre rómskych poslancov obecných zastupiteľstiev Prešovského kraja.
    23.12.2003
    0
  • Prešovské občianske fórum (POF) a Občianske združenie Chránime kraj pod Duklou (CHKPD) poslalo ministrovi dopravy, pôšt a telekomunikácií Pavlovi Prokopovičovi pozvanie na účasť na verejnom zhromaždení občanov mesta a okresu Svidník. Informoval o tom piatkový Korzár.
    6.10.2003
    0
  • Ako informoval novinárov na pravidelnom pondelkovom brífingu primátor mesta Ing. Milan Benč, na pôde Mestského úradu vo Veľkom Šariši sa stretnú (14. 1.) primátori Prešova, Sabinova i Lipian, kde s hostiteľom Ing. Róbertom Orosom prerokujú ďalší postup pri získavaní zahraničných investícií v rámci programu ISPA v projekte Torysa, do ktorého sú zapojené spomínané štyri mestá.
    17.1.2003
    0
  • Primátorom Prešova sa stal v komunálnych voľbách 2002 Ing. Milan Benč z SDĽ. V druhom meste okresu Prešov Veľký Šariš zvíťazil doterajší primátor Ing. Róbert Oros z SDKÚ. V nasledujúcich riadkoch ponúkame zoznam všetkých starostov obcí zvolených v komunálnych voľbách 2002 v okrese Prešov.
    12.12.2002
    0
  • Výsledky komunálnych volieb 2002 do orgánov samosprávy mesta Prešov. Za primátora bol zvolený kandidát Strany demokratickej ľavice s podporou HZDS, SDA, HZD, SNS a RDH-V Milan Benč so ziskom 9123 platných voličských hlasov (36,48 %).
    9.12.2002
    0
  • Prešovské občianske fórum pripravilo dňa 27. 11. 2002 verejné diskusné fórum s kandidátmi na funkciu primátora mesta Prešov. O týždeň neskôr (3. a 4. 12. 2002) bol v Prešovskom večerníku uverejnený materiál „Štyria na spovedi“. Neznámy autor priniesol na štyroch stranách údajne „najzaujímavejšie otázky a odpovede“ z dvojhodinovej diskusie, ktoré sa, ako uvádza v úvode, snažil spracovať „čo najautentickejšie“. Zverejnenie prepisu diskusie by sme samozrejme kedykoľvek uvítali, avšak tentoraz bolo meno POF zneužité, rovnako tak nestrannosť diskusie.
    5.12.2002
    0
Inzercia
Reality: Dám do prenájmu
Reality: Dám do prenájmu
Kancelárske priestory

Prenajmeme kancelárske priestory na Plzenskej ulici č. 2 v Prešove. Výhodný nájom a internet v cene.

0905324336 | | cena: dohodou
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK