Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Polícia a záchranné zložky

  • Prešov 25. februára (TASR) - Alkohol v dychu vodiča autobusu pravidelnej diaľkovej linky medzi Prešovom a Prahou namerali prešovskí dopravní policajti počas večernej kontroly v utorok 24. februára v krajskom meste.
    25.2.2009
    0
  • Prešov 23. februára (TASR) - Ukradnúť trezor zo stávkovej kancelárie v Prešove sa pokúsil počas víkendu zatiaľ neznámy páchateľ.
    24.2.2009
    0
  • Prešov 23. februára (TASR) - Na väčšine územia Prešovského kraja začalo dnes nadránom snežiť. Cesty sú však zjazdné, sneženie zasiahlo predovšetkým severnejšie okresy Bardejov, Humenné, Svidník a Starú Ľubovňu, kde sa v dôsledku vetra vytvárajú na niektorých úsekoch ciest snehové jazyky.
    23.2.2009
    0
  • Prešov 23. februára (TASR) - S rozsiahlym požiarom strechy rodinného domu v obci Demjata v okrese Prešov bojovali v noci na dnešok bardejovskí a prešovskí hasiči.
    23.2.2009
    0
  • Prešov 17. februára (TASR) – Na hlavnom pojednávaní s obžalovanými mladíkmi Michalom M. , Andrejom N. a Danielom S. , ktorí pred senátom Okresného súdu v Prešove čelia obvineniu zo znásilnenia 55-ročnej ženy z Rožkovian v Sabinovskom okrese, dnes ukončili proces dokazovania a zástupcovia prokuratúry i obhajoby predniesli svoje záverečné reči.
    18.2.2009
    0
  • Prešov 16. februára (TASR) – Prešovský policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie pre zločin sexuálneho zneužívania voči 28-ročnému Martinovi W. z Prešova. Riaditeľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove František Leško dnes na mimoriadnej tlačovej besede uviedol, že menovaný pôsobil ako tréner spoločenských tancov na ZŠ Matice slovenskej v tomto meste, kde sexuálne zneužíval svoje maloleté zverenkyne.
    16.2.2009
    0
  • Prešov 11. februára (TASR) – Predseda senátu Okresného súdu (OS) v Prešove odročil dnes hlavné pojednávanie s Mikulášom Č. , Jozefom M. a Danielom M. na 9. až 11. marca. TASR o tom informoval hovorca Krajského súdu v Prešove Michal Drimák. V tomto termíne by mali pred súdom vypovedať poslední svedkovia, rovnako by mali odznieť aj záverečné reči prokurátorov a obhajoby, priestor na posledné slovo dostanú aj samotní obžalovaní.
    11.2.2009
    0
  • Ždiar/Prešov 2. februára (TASR) – V lyžiarskom stredisku Strednica pri obci Ždiar v okrese Poprad došlo dnes predpoludním k úrazu, pri ktorom zasahoval vrtuľník Leteckej záchrannej zdravotnej služby ATE (LZZS ATE).
    3.2.2009
    0
  • Prešov 29. januára (TASR) - Husté sneženie spojené so silným vetrom spôsobuje veľmi zlú situáciu na cestách v Prešovskom kraji. „Vzhľadom na intenzitu sneženia sme vyhlásili prvý kalamitný stupeň pre oblasť Prešov. Stav neustále monitorujeme a čakáme na ďalší vývoj situácie, " povedal riaditeľ Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja (SÚC PSK) Vladimír Kozák.
    29.1.2009
    0
  • Prešov 28. januára (TASR) – Mikuláš Č. bude čeliť obvineniu z ďalšej vraždy. Prokurátor podal návrh na obžalobu na Okresný súd v Prešove 23. januára 2009 a dnes ho krátkou cestou predložil aj procesným stranám na prebiehajúcom hlavnom pojednávaní.
    28.1.2009
    0
  • Prešov 24. januára (TASR) – Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru (OR PZ) v Prešove prerušil trestné stíhanie vo veci prečinu všeobecného ohrozenia, v súvislosti s požiarom v areáli prešovskej spaľovne Fecupral. Riaditeľ KR PZ v Prešove František Leško uviedol, že skutočnosti oprávňujúce vykonať trestné stíhanie voči určitej osobe sa zatiaľ nezistili.
    24.1.2009
    0
  • Prešov 22. januára (TASR) – Celkom deväť osôb, na ktoré bol vydaný príkaz na zatknutie alebo príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, sa podarilo vypátrať v rámci stredajšej policajnej akcie na území Prešovského kraja.
    22.1.2009
    0
  • Prešov 19. januára (TASR) – Na hlavnom pojednávaní s Mikulášom Č. , Jozefom M. a Danielom M. , obžalovanými so spoluúčasti na príprave vraždy podnikateľa Mariána Karcela, dnes popoludní pred senátom Okresného súdu v Prešove vypovedal ďalší svedok.
    19.1.2009
    0
  • Prešov 19. januára (TASR) – Na Okresnom súde v Prešove dnes po viac ako mesačnej prestávke pokračuje hlavné pojednávanie s Mikulášom Č. , ktorý čelí obžalobe zo šiestich vrážd, a spoluobžalovanými Danielom M. a Jozefom M. obvinenými z prípravy vraždy podnikateľa Mariána Karcela.
    19.1.2009
    0
  • Humenné 17. januára (TASR) - Humenský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže a vzniesol obvinenie voči 14-ročnému páchateľovi z Medzilaboriec.
    18.1.2009
    0
  • Výskyt podozrivej 100 eurovky v Prešove: V nedeľu 11.1.2009 oznámila na policajnú linku 158 KR PZ v Prešove pracovníčka jedného hypermarketu v Prešove, že pri prepočítavaní tržby zo dňa 10.1.2009 zistila výskyt bankovky v nominálnej hodnote 100. - EUR.
    12.1.2009
    0
  • Dobrá/Vranov 8. januára (TASR) – Takmer 20 hasičov z Vranova, Hanušoviec a Holčíkoviec so siedmimi cisternami sa snažilo uhasiť požiar, ktorý vypukol v Hoteli Dobrá v rekreačnom stredisku Domaša - Dobrá v okrese Vranov nad Topľou, kde sa vznietila strecha a vrchné poschodie trojpodlažnej budovy.
    9.1.2009
    0
  • Kežmarok 7. januára (TASR) - Vodič osobného auta zrazil dnes popoludní na ceste medzi obcou Rakúsy v okrese Kežmarok a tamojšou rómskou osadou skupinu piatich detí, ktoré utrpeli stredne ťažké a ľahké poranenia a boli transportované do nemocníc v Kežmarku a Poprade.
    8.1.2009
    0
  • ilustračný obrázok
    Drienica/Prešov 6. januára (TASR) – V obci Drienica v Sabinovskom okrese došlo dnes o 12. h k dopravnej nehode hasičského auta, pri ktorej sa zranil jeho 40-ročný vodič.
    7.1.2009
    0
  • Bardejov/Kežmarok 5. januára (TASR) – K požiaru zaparkovaného osobného auta Škoda Octavia došlo dnes v skorých ranných hodinách na Gorlickej ulici v Bardejove.
    5.1.2009
    0
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK