Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Tragické ráno - vyhasli dva životy

Dnes ráno o 6. hodine došlo na Levočskej ulici v Prešove k vážnej dopravnej nehode. Zrážka medzi autobusom a osobným motorovým vozidlom, ktorá sa odohrala na križovatke na Župčianskom kopci si vyžiadala dva ľudské životy. Auto ostalo po nehode totálne zdemolované.

O život pri tejto dopravnej nehode prišiel 47-ročný muž z Lipníkov a jeho 20-ročný syn. Volkswagen Golf pri odbočovaní vľavo na účelovú komunikáciu mimo hlavnej cesty z doposiaľ nezistených príčin vošiel do jazdnej dráhy linkovému autobusu SAD idúcemu do Prešova. Došlo k čelnej zrážke, pri ktorej obidvaja muži v osobnom aute utrpeli zranenia, na následky ktorých na mieste podľahli. V autobuse nebol nikto zranený.
Tretím účastníkom nehody je aj 53-ročný vodič z Boťan, okres Trebišov jazdiaci na Honde Accord. V čase zrážky bol už v tesnej blízkosti vozidiel, tak úlomky poškodili aj jeho auto. Požitie alkoholu u vodičov policajti dychovou skúškou nezistili. Celková škoda na všetkých troch vozidlách je 160 tisíc korún

Mohlo by Vás zaujímať
Krádež šperkov
Náušnice, prstene, retiazky
Ukradnuté dopravné značky
Jazdil pod vplyvom alkoholu
Taxikár jazdil po strede cesty
Dopravno-bezpečnostná akcia
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK