Sobota, 27. apríl 2024
Meniny má Jaroslav | zajtra Jarmila

Malý prešovčan výhercom exkurzie do Národnej rady SR

Dôkazom tvorivosti, šikovnosti i odhodlania zapojiť sa do celoslovenskej súťaže a napokon aj vyhrať, je žiak Lukáš Brilla zo Základnej školy Májové námestie v Prešove.

Lukáš uspel v sprievodnej súťaži FOTOGRAFIA OČAMI DETÍ (www.fod.sk), v ktorej úlohou detí bolo vymyslieť báseň na tému: Fotoaparát. Spomedzi všetkých básničiek vybrala porota práve jeho báseň, ktorá mu zaručila vecnú cenu (poukážku na fotoknihu v hodnote 40€) a výlet do Bratislavy, na ktorý si môže pozvať kamaráta/kamarátku. Výlet sa uskutoční v máji a iste bude pre výhercu zážitkom, pretože počas neho navštívime aj Národnú radu Slovenskej Republiky.
Zasúťažiť v súťaži FOD si môžu deti naďalej v aprílovom kole (Téma: Portrét), či v blížiacom sa kole pod názvom Nikdy nebolo lepšie, kde rozhodnutie poroty ovplyvnia aj členovia hudobnej skupiny HEX.

Do súťaže sa môžu zapojiť žiaci základných škôl a 8-ročných gymnázií z celého Slovenska, a to do konca školského roka. Nezabúdajte, že hlavná výhra – poznávací zájazd do Štrasburgu, môže patriť práve niekomu z vás.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK