Piatok, 29. marec 2024
Meniny má Miroslav | zajtra Vieroslava

Rekonštrukcia križovatky - Námestie mieru

Prosíme vodičov o opatrnosť v súvislosti s dopravnými obmedzeniami z dôvodu rekonštrukcie križovatky Námestie mieru.

V tomto období prebiehajú dokončovacie práce na rekonštrukcii križovatiek Nám. mieru (ulice Duklianska – Levočská – Sabinovská – Hlavná) a Duklianska - Vajanského.

Počas nasledujúceho víkendu (15.5. – 16.5.) bude realizátor stavby vykonávať frézovanie asfaltovej vrstvy na Vajanského a Duklianskej ulici v priestore medzi uvedenými križovatkami.

Nasledujúci týždeň, v dňoch 20.5. – 22. 5. (štvrtok – sobota), bude inštalovaná nová cestná svetelná signalizácia na križovatke ulíc Duklianska – Vajanského a v týchto dňoch dopravu budú regulovať príslušníci policajného zboru SR.

V nočných hodinách ďalšieho víkendu, t. j. z piatku 21.5. na sobotu 22.5. a zo soboty 22.5. na nedeľu 23.5. bude prebiehať asfaltovanie vozovky na Duklianskej a Vajanského ulici.

Najvážnejším zásahom do fungovania križovatky Nám. mieru bude obdobie medzi 25.5. – 29.5. (utorok – sobota), kedy sa bude inštalovať nová cestná svetelná signalizácia na tejto križovatke. Dopravu na križovatke budú opäť regulovať príslušníci policajného zboru SR.

Žiadame všetkých vodičov, aby v uvedenom období pri prejazde rekonštruovanými križovatkami maximálne zvýšili pozornosť, opatrnosť a ohľaduplnosť k ostatným účastníkom cestnej premávky, rešpektovali pokyny príslušníkov polície, čím prispejú k zvýšeniu bezpečnosti a plynulosti dopravy.
V prípade nepriaznivého počasia, kedy nebude možné vykonávať naplánované práce, dôjde k zmene termínov, o ktorých Vás budeme informovať.

Súvisiace články
18.6.2010 Lepšia križovatka 17.5.2010 Rekonštrukcia križovatky
Mohlo by Vás zaujímať
Zmena organizácie dopravy v Prešove počas uzávierky mosta na ulici Lesík delostrelcov
Mesto Prešov informuje všetkých účastníkov cestnej premávky o zmene organizácie dopravy v meste Prešov pre začínajúcu sa rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov od 16. marca 2024 od 5:00 hod.
Cyklistický chodník a chodník pre peších na Rusínskej ulici budú uzavreté
Mesto Prešov informuje občanov o čiastočnej uzávierke cyklistického chodníka a chodníka pre peších na Rusínskej ulici. Pre rekonštrukciu mosta na ulici Lesík delostrelcov budú chodci a cyklisti presmerovaní na protismerný chodník.
Predajňa cestovných lístkov Družba bude dočasne zatvorená
Dopravný podnik mesta Prešov, a.s. informuje cestujúcich, že predajňa cestovných lístkov Družba na Námestí Kráľovnej pokoja bude dočasne zatvorená.
DPMP ruší dopravnú obsluhu závodu BOSCH
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK