Sobota, 20. apríl 2024
Meniny má Marcel | zajtra Ervín

Finančná podpora pre lokálne projekty

9. novembra 2004 rozhodovali členovia Správnej rady KNP posledný raz v tomto roku o finančnej podpore pre projekty aktívnych Prešovčanov. Z desiatich predložených projektov bolo podporených päť v celkovej sume 40 555.- Sk. Grant získalo napr. Gymnázium Jána Adama Raymana na rovesnícky program prevencie drogových závislostí, dobre známy folklórny súbor Dúbrava ako príspevok na nové kroje, obèianske združenie Barlička na organizáciu MargaretaFest 2005- festivalu telesne postihnutých detí a mládeže.

V tomto roku podporila KNP celkovo 59 projektov sumou cca 680 000 Sk.
Podľa minuloročnej analýzy skutočnej “ceny” projektov je každá naša koruna znásobená 7, 5 krát. Mesto Prešov bolo takto finanèným vkladom KNP, miestnych darcov, prácou aktivistov a ich vlastnými vkladmi obohatené mnohonásobne viac.

Na slávnostnom výroènom zasadnutí Správnej rady KNP bude udelená cena Projekt roka 2004. Cenu 10 000.- Sk získa najinovatívnejší projekt
z tých, ktoré KNP podporila v tomto roku.

Viac informácií o podporených projektov a iných aktivitách KNP poskytuje kancelária KNP alebo ich nájdete na <A HREF="http://www.knpresov.sk">www.knpresov.sk</A>;.

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním súborov cookies, ktoré slúžia na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti.
OK